Neler Yeni

2.Monitör Önerisi İş için

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Qwerty1029384756

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Qwerty1029384756

Öğrenen_biri

80+ Bronze
ana ekranım g24f-2 bende kod için yan ekran aldım göz sağlığı içinde msi pro serisinden mp241ap modelini aldım.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
canlı değil biraz soluk normal ekranlara. İş için ve göz sağlığı için birebir. Zaten ofis monitörü olarak geçiyor.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sercan Güre
canlı değil biraz soluk normal ekranlara. İş için ve göz sağlığı için birebir. Zaten ofis monitörü olarak geçiyor.
ana ekranım aoc 24g2spu/bk şimdi 2 ekrana bakarken zor olur mu diye düşünüyorum biri canlı biri soluk siz sorun yaşıyor musunuz bir de linkini atabilir misiniz

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Şimdi ben hepsiburada'dan EbrarBilgisayardan aldım, sana akakçeden attım linki. Fiyatı biraz pahalanmış ama düşer yakında. Bu fiayata denk daha iyi modeller bulursun tabi ama göz sağlığı bakımından diğer monitörlerin mavi ışığı aşırı rahatsız edici olup göz ağrıması yapıyor. Ana ekranımda yazarken sorun yaşıyordum bunda yan ekranda işlemlerimi yapıyorum sıfır göz ağrısı. (Gözüm hassas olmasına rağmen) Tabi yine siz inceleme karşılaştırma videolarına karar verip alın.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sercan Güre
Şimdi ben hepsiburada'dan EbrarBilgisayardan aldım, sana akakçeden attım linki. Fiyatı biraz pahalanmış ama düşer yakında. Bu fiayata denk daha iyi modeller bulursun tabi ama göz sağlığı bakımından diğer monitörlerin mavi ışığı aşırı rahatsız edici olup göz ağrıması yapıyor. Ana ekranımda yazarken sorun yaşıyordum bunda yan ekranda işlemlerimi yapıyorum sıfır göz ağrısı. (Gözüm hassas olmasına rağmen) Tabi yine siz inceleme karşılaştırma videolarına karar verip alın.

bu ürünü buldum aynı gibi duruyor siz ne kadara almıştınız

Öğrenen_biri

80+ Bronze
buda işinizi görür. pro serisi ofis iç için. Bendeki pivotlu. Kod için fazla alana sahip olayım diye dikey kullanıyorum. Size kalmış. Tabi ileride monitör kolu alırsanız aynı iş yapar

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sercan Güre
buda işinizi görür. pro serisi ofis iç için. Bendeki pivotlu. Kod için fazla alana sahip olayım diye dikey kullanıyorum. Size kalmış. Tabi ileride monitör kolu alırsanız aynı iş yapar
pivot olsa iyi olurdu da bakıyorum hocam siz ne kadara almıştınız bu arada monitörü

Top Bottom