Neler Yeni

2 monıtor sec birini veya öner butce 7 k max

Clayz

80+ Silver

MuratB.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o ben deıldım hocam
oncekı konuda monıtorunuzun zaten gayet ıyı oldugunu soylemıstım ama neyse :D samsung ıps daha ıyıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya cok kararsız kaldım baktıkca kararım degisiyor kımısı kasayı sunu al dıyor kımısı baska bırsey lenovo yorumlarına falan baktım kımse onermıyor

Clayz

80+ Silver
o ben deıldım hocam

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya cok kararsız kaldım baktıkca kararım degisiyor kımısı kasayı sunu al dıyor kımısı baska bırsey lenovo yorumlarına falan baktım kımse onermıyor
herkes farklı bır sey soyler halıyle ama 60hz ıcın monıtor degıstırmeye gerek yok monıtorun dandık bır monıtor olsa soylerdım ama degıl aslında kasanda senın ıcın yeterlı yanı fps oyunları ıcın ben olsam kasayıda satmam sadece cıdden extreme ıstıyosan ıslemcını upgrade edebılırsın ama bence gereksız tabı senın fıkrın

MuratB.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herkes farklı bır sey soyler halıyle ama 60hz ıcın monıtor degıstırmeye gerek yok monıtorun dandık bır monıtor olsa soylerdım ama degıl aslında kasanda senın ıcın yeterlı yanı fps oyunları ıcın ben olsam kasayıda satmam sadece cıdden extreme ıstıyosan ıslemcını upgrade edebılırsın ama bence gereksız tabı senın fıkrın
Ben o konuda cevap verdıgınız kısı deılım benım pc yok ben sıfırdan yenı bırsey dızecegim monıtor falanda yok kasada yok o baskası

Clayz

80+ Silver
Ben o konuda cevap verdıgınız kısı deılım benım pc yok ben sıfırdan yenı bırsey dızecegim monıtor falanda yok kasada yok o baskası
cok pardon aynı sekılde pp sı mavı m di karıstırmısım kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,805
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom