Neler Yeni

Öneri 2. Monitör Tavsiyesi

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Bütçe
1500
Arkadaşlar merhaba,

Ben LG 22mk430h model monitör kullanıyorum.
Evden çalışıyorum ve çalışırken de tek ekran yetmiyor artık.
2 ekran ile daha rahat çalışacağım için 2. monitör almak istiyorum.

Daha önce hiç 2 ekran kullanmadım o yüzden sorum var.
1) Asus Rog Strix Rx570 kullanıyorum ve tek HDMI girişi var ve şu an ki monitörüme bağlı. Yani 2. alacağım monitörde Displayport olması mı lazım yoksa dönüştürücü de iş yapar mı?

2. monitör olacağı için fazla para vermek istemiyorum o yüzden sarı sitede 22mk400h LG monitörünü gördüm 1k fiyata, alınır mı?
Sizin öneriniz var mı?
Ayrıca 22mk400h modelini alırsam birinci monitörüm hangisi olmalı?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Bence o fiyata 144hz araştırın ben benimkini 1600 den satmıştım tn panel ama olsun 144hz biraz pazarlıkla 1500 alırsınız 144hz ana ötekini yan monitör olarak kullanırsın benim eski pc de dönüştürücülü kullanıyordum hiç bir sıkıntı olmuyordu sorun olacağını düşnmüyorum

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence o fiyata 144hz araştırın ben benimkini 1600 den satmıştım tn panel ama olsun 144hz biraz pazarlıkla 1500 alırsınız 144hz ana ötekini yan monitör olarak kullanırsın benim eski pc de dönüştürücülü kullanıyordum hiç bir sıkıntı olmuyordu sorun olacağını düşnmüyorum
1.5k ya 144 satacaklarını sanmıyorum şahsen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağrı Ulaş Yıldız
Arkadaşlar merhaba,

Ben LG 22mk430h model monitör kullanıyorum.
Evden çalışıyorum ve çalışırken de tek ekran yetmiyor artık.
2 ekran ile daha rahat çalışacağım için 2. monitör almak istiyorum.

Daha önce hiç 2 ekran kullanmadım o yüzden sorum var.
1) Asus Rog Strix Rx570 kullanıyorum ve tek HDMI girişi var ve şu an ki monitörüme bağlı. Yani 2. alacağım monitörde Displayport olması mı lazım yoksa dönüştürücü de iş yapar mı?

2. monitör olacağı için fazla para vermek istemiyorum o yüzden sarı sitede 22mk400h LG monitörünü gördüm 1k fiyata, alınır mı?
Sizin öneriniz var mı?
Ayrıca 22mk400h modelini alırsam birinci monitörüm hangisi olmalı?
benim de tek hdmı girişi vardı ek monitör için dönüştürücü kullandım belli bi zaman sonra (3 5 ay) kablo iyi tutmamaya başladı ve temassızlık başladı sinirden kullanmayı bıraktım 2.monitörü bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
2 el sitelerinde biraz dolaşman gerek kimi acil ihtiyaç dan satıyor bulamazsan bile 2 monitörü bence 144hz almaya çalış zaten 1.5k bütçen var biraz daha ekleyip 144hz çek

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
benim de tek hdmı girişi vardı ek monitör için dönüştürücü kullandım belli bi zaman sonra (3 5 ay) kablo iyi tutmamaya başladı ve temassızlık başladı sinirden kullanmayı bıraktım 2.monitörü bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
Display port olan bir monitör bulmak zor olmaz mı? Ekran kartım da tek HDMI soketi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 el sitelerinde biraz dolaşman gerek kimi acil ihtiyaç dan satıyor bulamazsan bile 2 monitörü bence 144hz almaya çalış zaten 1.5k bütçen var biraz daha ekleyip 144hz çek

Bunu buldum nasıldır?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
1000tl ye lg alcağına bu daha mantıklı gtg ymiş bir de 1 ms 144 hz yani bu daha iyi ben olsam biraz daha koyar bu tarz bir şey alırdım
Tamamdır biraz daha araştırayım ona göre benim de bu aklıma yattı.

Top Bottom