2.monitore gorüntü gelmiyor

nası oluyor hocam o
Monitörün kendi sitesinde yazılımı oluyor onu indirip kurcan benim monitörde vardı
1753041984488.webp

hocam yan montiör samsung monitor 2013den beri bende şuan ana ekranım acer 75 hz 1 ms ka242ybi modeli samsungda s19b150 modeli, bu monitörler için sürücü göremedim.
Dönüştürücü ile kullandığın mı çalışmıyor ana monitör mü

Dönüştürücü ile kullandığın mı çalışmıyor ana monitör mü
1753042750065.webp
dönüştürücü ile olan hocam ana monitör hdmi ile bağlı, ama iki ekranda gözüküyor burda.

dönüştürücü ile olan hocam ana monitör hdmi ile bağlı
Sorunun dönüştürücüden olduğunu düşünüyorum görüntü ayarlarında tanıla yapınca gelmiyorsa windows shift ctrl b yapıp reset atmayı dener düzelmezse üzgünüm ben dönüştürücüden şüphe ediyorum 9070xt güncel bir kart

Sorunun dönüştürücüden olduğunu düşünüyorum görüntü ayarlarında tanıla yapınca gelmiyorsa windows shift ctrl b yapıp reset atmayı dener düzelmezse üzgünüm ben dönüştürücüden şüphe ediyorum 9070xt güncel bir kart
yaşadığım yerde bilgisayarcıdan aldıydım hocam dönüştürücüyü, sıktı artık bu mevzu iade etmeye çalışcam hevesim kaçtı valla

Monitörü değiş artık :D
işten güçten artık eskisi gibi oyun oynayamıyoruım oynarsamda ets beamng giriyorum fps oyunları beni sarmıyor pek.
hocam ana ekranımda vga girişide vardı yan ekrandan söküp kendi ekranımda denediğimde dönüştürücüde problem olmadığı kesin olarak çözmüş olabiliriz

işten güçten artık eskisi gibi oyun oynayamıyoruım oynarsamda ets beamng giriyorum fps oyunları beni sarmıyor pek.
hocam ana ekranımda vga girişide vardı yan ekrandan söküp kendi ekranımda denediğimde dönüştürücüde problem olmadığı kesin olarak çözmüş olabiliriz
O zaman monitör mü bozuk :D

O zaman monitör mü bozuk :D
yazılımsal sorun diye düşünüyorum hocam, çünkü yan ekranda tek başına çalışıyor ikisi niye aynı anda çalışmıyorlar onu çözemedim ya

yazılımsal sorun diye düşünüyorum hocam, çünkü yan ekranda tek başına çalışıyor ikisi niye aynı anda çalışmıyorlar onu çözemedim ya
Var garip bir durum ama çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,285
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri