- Konu Sahibi Konu Sahibi
nası oluyor hocam oMonitörlerin yazılımlarını kurmayı denesene bi oradan kaldırıp
nası oluyor hocam oMonitörlerin yazılımlarını kurmayı denesene bi oradan kaldırıp
Monitörün kendi sitesinde yazılımı oluyor onu indirip kurcan benim monitörde vardınası oluyor hocam o
hocam yan montiör samsung monitor 2013den beri bende şuan ana ekranım acer 75 hz 1 ms ka242ybi modeli samsungda s19b150 modeli, bu monitörler için sürücü göremedim.Monitörün kendi sitesinde yazılımı oluyor onu indirip kurcan benim monitörde vardı
Alıntıyı görüntüle
Dönüştürücü ile kullandığın mı çalışmıyor ana monitör mühocam yan montiör samsung monitor 2013den beri bende şuan ana ekranım acer 75 hz 1 ms ka242ybi modeli samsungda s19b150 modeli, bu monitörler için sürücü göremedim.
Dönüştürücü ile kullandığın mı çalışmıyor ana monitör mü
Sorunun dönüştürücüden olduğunu düşünüyorum görüntü ayarlarında tanıla yapınca gelmiyorsa windows shift ctrl b yapıp reset atmayı dener düzelmezse üzgünüm ben dönüştürücüden şüphe ediyorum 9070xt güncel bir kartdönüştürücü ile olan hocam ana monitör hdmi ile bağlı
yaşadığım yerde bilgisayarcıdan aldıydım hocam dönüştürücüyü, sıktı artık bu mevzu iade etmeye çalışcam hevesim kaçtı vallaSorunun dönüştürücüden olduğunu düşünüyorum görüntü ayarlarında tanıla yapınca gelmiyorsa windows shift ctrl b yapıp reset atmayı dener düzelmezse üzgünüm ben dönüştürücüden şüphe ediyorum 9070xt güncel bir kart
Monitörü değiş artıkyaşadığım yerde bilgisayarcıdan aldıydım hocam dönüştürücüyü, sıktı artık bu mevzu iade etmeye çalışcam hevesim kaçtı valla
işten güçten artık eskisi gibi oyun oynayamıyoruım oynarsamda ets beamng giriyorum fps oyunları beni sarmıyor pek.Monitörü değiş artık![]()
O zaman monitör mü bozukişten güçten artık eskisi gibi oyun oynayamıyoruım oynarsamda ets beamng giriyorum fps oyunları beni sarmıyor pek.
hocam ana ekranımda vga girişide vardı yan ekrandan söküp kendi ekranımda denediğimde dönüştürücüde problem olmadığı kesin olarak çözmüş olabiliriz
yazılımsal sorun diye düşünüyorum hocam, çünkü yan ekranda tek başına çalışıyor ikisi niye aynı anda çalışmıyorlar onu çözemedim yaO zaman monitör mü bozuk![]()
Var garip bir durum ama çözemedimyazılımsal sorun diye düşünüyorum hocam, çünkü yan ekranda tek başına çalışıyor ikisi niye aynı anda çalışmıyorlar onu çözemedim ya
Hocam son çare format deneyeceğim sence 11 de kalayım mı yoksa 10’a geri mi döneyim.Var garip bir durum ama çözemedim