Aynı yerden alman yeterli değil, satıcı nereden bilsin hangi RAM'inde hangi çip var diye.Güzel konu artık aynı yerden aynı ramleri almaya dikkat edicem.
satıcının aldığı aynı ramler aynı marka model cip farkı olur mu ki aynı koliden çıkmıyor mu bunlar hocamAynı yerden alman yeterli değil, satıcı nereden bilsin hangi RAM'inde hangi çip var diye.
Kit olarak almaya çalış.
Bak ben ne diyorum, aynı yerden alman yeterli değil.satıcının aldığı aynı ramler aynı marka model cip farkı olur mu ki aynı koliden çıkmıyor mu bunlar hocam
benim bütçem yetersiz olduğu için tek ram almıştım bu ay bende ram alıcam. bir korku sardı bedenimiBak ben ne diyorum, aynı yerden alman yeterli değil.
Kutu aynı olabilir, ürün kodu aynı olabilir, ama çip farkı da olabilir.
Kit al, kafan rahat olsun.
Ben şansa tutturdum ozaman çipleri deseneAynı yerden alman yeterli değil, satıcı nereden bilsin hangi RAM'inde hangi çip var diye.
Kit olarak almaya çalış.
Belki sende de farklıdır ama sorun yaşamamışsındır.Ben şansa tutturdum ozaman çipleri desene![]()
Hocam sen böyle şeyler söyleyince korku sardı bak şimdi beniBelki sende de farklıdır ama sorun yaşamamışsındır.
Thaiphoon Burner indirip görebilrisin hangi RAM'inde hangi çip var diye.
İyi de çip farklı olsa bile çift kanal olur ki, onunla alakası yok.Hocam sen böyle şeyler söyleyince korku sardı bak şimdi beniOCCT'de çift kanal diyor RAM'lerden için. Yanlış olabilirmi?
İyi de çip farklı olsa bile çift kanal olur ki, onunla alakası yok.
Sen git Thaiphoon Burner indir, programı açınca Read tuşuna bas.
Sırasıyla ilk RAM'ini, sonra da ikinci RAM'ini seç çıkan şeylerin SS'ini at, bekliyorum.
Sende de çip farkı var
An*nı avr*dını... Ne yapacam ozaman ben şimdi?Sende de çip farkı var.