Neler Yeni

2. ramı takınca açılmıyor

Adnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Adnan Mızrak
bilgisayarım eski anakartım h61h2-m12 v1.0 ddr3 3. nesil destekliyor elimde 2 tane ram var 4 er gb den ikisini tek tek takıyorum pc açılıyor aynı anda açılmıyor 2 ram slotunuda denedim şuan tek ramle açtığım pcden yazıyorum keza ekran kartımdada aynı sorunu yaşatıyor dahili çıkışa takınca açılıyor ama ekran kartımı takıp vga çıkına taktım mı yok açılıyor ekran falan gelmeden kapanıp tekrar açılıyor yardım ederseniz sevinirim.

omrchn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ÖMER FARUK CİHAN
bilgisayarım eski anakartım h61h2-m12 v1.0 ddr3 3. nesil destekliyor elimde 2 tane ram var 4 er gb den ikisini tek tek takıyorum pc açılıyor aynı anda açılmıyor 2 ram slotunuda denedim şuan tek ramle açtığım pcden yazıyorum keza ekran kartımdada aynı sorunu yaşatıyor dahili çıkışa takınca açılıyor ama ekran kartımı takıp vga çıkına taktım mı yok açılıyor ekran falan gelmeden kapanıp tekrar açılıyor yardım ederseniz sevinirim.
kanka frekanslar farklıdır youtubeden izle

Mangiz

80+
Reis bu benim başıma dün geldi ramlerin tam oturduğuna eminmisin ? Iyice bastırdım click sesi gelip tekrar açtığımda düzeldiydi.

Adnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Adnan Mızrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

omrchn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ÖMER FARUK CİHAN
eminim dostum eminim ram değil sadece ekran kartını takıncada aynı sorun yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işletim sistemi mi ?
evet
32 bit 4gb ye kadar destekliyor

Adnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Adnan Mızrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır 64 bit
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şans eeser idiğer ramı takıncada çalıştı ekran kartını takınca olmuyor şimdide :)

Top Bottom