Yardım 2. Rami takınca çalışmıyor

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 8gb 2133mhz ramim vardı yükseltmek için artı olarak bir adet daha aldım ancak tek tek denediğimde çalışıyor 2. yi takınca çalışmıyordu tek tek slotlari denedim ilk slota takınca ekrana görüntü gelmiyor ancak 2. Slota takınca görüntü geliyor bu durumda yapabileceğim bir şey var mı ? Lütfen yardımcı olun
Kullandığım sistem özellikleri şöyle
H110m-d anakart
İ5 6400 işlemci
Sapphire rx580 8gb

kullandığın ramlarin frekansları aynı olmalı diye biliyorum öyle değilse sıkıntı çıkartabilir

Eger 4 slotlu bir anakartsa öncelikli slota takman gerekir.

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 8gb 2133mhz ramim vardı yükseltmek için artı olarak bir adet daha aldım ancak tek tek denediğimde çalışıyor 2. yi takınca çalışmıyordu tek tek slotlari denedim ilk slota takınca ekrana görüntü gelmiyor ancak 2. Slota takınca görüntü geliyor bu durumda yapabileceğim bir şey var mı ? Lütfen yardımcı olun
Kullandığım sistem özellikleri şöyle
H110m-d anakart
İ5 6400 işlemci
Sapphire rx580 8gb
tam olarak sorunun cevabını bilmiyorum fakat ram sorunumu şöyle hallettim. Tanıdığımdan 2.el ram almıştım yine uyumu sağlayana dek değişiklik yaptım uyuşmazlık problemi olduğu belli.

tam olarak sorunun cevabını bilmiyorum fakat RAM sorunumu şöyle hallettim. Tanıdığımdan 2.el RAM almıştım yine uyumu sağlayana dek değişiklik yaptım uyuşmazlık problemi olduğu belli.
Slot ile ilgili bir problemim var ilk slot çalışmıyor sanırım

Evet durum bu anakarti mi değiştirmem lazım
Bir bilgisayarcıya sistemi götürüp gösterebilirsin slotta tam olarak ne sorun var daha net anlayabilir. Belki direk elle düzeltilebilecek bir problemdir fazla uğraştırmaz.

Bir bilgisayarcıya sistemi götürüp gösterebilirsin slotta tam olarak ne sorun var daha net anlayabilir. Belki direk elle düzeltilebilecek bir problemdir fazla uğraştırmaz.
yarın erkenden çıkıp götüreceğim teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,474
Üyeler
187,841
Son üye
zlatan29
Geri