Dostum ben 9. Sınıfım 1. Dönem 1. Yazılıları olduk bahsettiğin 2. Yazılılar mı?Bir kaç sayfada daha görmüştüm kesinliği yok şuan. Açıklama şu :
Bu cuma gününe kadar yapılmış veya yapılacak olan sınavlar için herhangi bir erteleme olmayacak. Cuma gününden sonrası için yapılması planlanan sınavlar ertelenecek.
Kaynak : https://www.mebpersonel.com/ozluk-haklari/2-donemin-1-sinavlari-erteleniyor-h250769.html
uydurma bilgi. kasımda oldum ve 29 martta başlıyor.kanka çoğu site şöyle yazıyor
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemine ilişkin sınavlarını tamamlamış olan okullar ikinci dönemin birinci sınavlarını 8-26 Mart 2021 tarihlerinde, birinci döneme ilişkin sınavları yapamamış olan okullar, ikinci dönemin birinci sınavlarını 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında tamamlayacak.'' denildi.
Benimdepazartesi sınavlarım başlıyor
Dediğim gibi şuan kesin bir şey yok knk , ki ertelemeleri gerek bunda anormal bir şey yok zaten.kanka çoğu site şöyle yazıyor
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemine ilişkin sınavlarını tamamlamış olan okullar ikinci dönemin birinci sınavlarını 8-26 Mart 2021 tarihlerinde, birinci döneme ilişkin sınavları yapamamış olan okullar, ikinci dönemin birinci sınavlarını 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında tamamlayacak.'' denildi.