Neler Yeni

2 sistem arasında kaldım 5k fiyat farkı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hande
2 tane sistem arasındayım 5k fark var aralarında biri tabii ki diğerinden kat kat daha iyi ama fiyat sıkıntısı var çünkü sadece kasa monitör vs eklemedim henüz ikisi için de 30kyı çok geçmeden monitör önerisi verebilir misiniz ekstra kulaklık klavye mouse önerisi de alırım

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Mert Camran
2 tane sistem arasındayım 5k fark var aralarında biri tabii ki diğerinden kat kat daha iyi ama fiyat sıkıntısı var çünkü sadece kasa monitör vs eklemedim henüz ikisi için de 30kyı çok geçmeden monitör önerisi verebilir misiniz ekstra kulaklık klavye mouse önerisi de alırım

Alabilirsen 3070 al hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi

3060 ti bence daha mantıklı bu iksi arasından, gddr6x 3060ti 3070'e çok yakın. Ama bence bu ikisi daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hande
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabilirsen 3070 al hocam.
zorluyor biraz ama bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

3060 ti bence daha mantıklı bu iksi arasından, gddr6x 3060ti 3070'e çok yakın. Ama bence bu ikisi daha mantıklı.

eyvallah reis senin sistemleri de yazdım kenara toplu bi bakıp karar vermek lazım

2. linkte Palit 4060 Dual OC olanını seçtim ekran kartı olarak asus yerine palit ilk defa duyuyorum iyi midir performansı

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
zorluyor biraz ama bakalım

eyvallah reis senin sistemleri de yazdım kenara toplu bi bakıp karar vermek lazım

2. linkte Palit 4060 Dual OC olanını seçtim ekran kartı olarak asus yerine palit ilk defa duyuyorum iyi midir performansı
İyidir hocam f/p markalardan birisidir kullanılır zaten pch'nin videosu var orayada bakabilirsiniz.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Sercan GÖKALP

3070 li sistemin pahalı olmasının ana nedeni resmen Asus kasa ve PSU olması bence abartı

Bence PC hocasının şu son sistemlerine bir bak derim ayrıca videosunu da izle

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hande
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3070 li sistemin pahalı olmasının ana nedeni resmen Asus kasa ve PSU olması bence abartı

Bence PC hocasının şu son sistemlerine bir bak derim ayrıca videosunu da izle

tamamdır reis eyvallah

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
bütçe varsa 3070 ama ksııtlı ise zorlamaya gerek yok ikiside süper sistemler

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Sercan GÖKALP
tamamdır reis eyvallah
He bu arada bende Asus rtx dual 3060ti 8gb oc edition sistem var CS go ve VALORANT tipi oyunları saymıyorum bile Diablo 4 te yüksek ayarlarda 300 fps falan veriyor 1080p fullhd yani 2k da rahat oynayabilirim bu da sana karar verirken belki yardımcı olur

tamamdır reis eyvallah
O 3060ti lı sistemdeki kartın aynısı benimksii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,191
Üyeler
167,935
Son üye
yersef8