Takabilirsiniz hiçbir problem olmaz.Sistemimde 512 m2 ssd var şimdi ben buna farklı marka model ssd taksam sorun olur mu ? Tamam
teşekkür ederim. Peki illa m2 ssd takmak zorunda mıyım.Takabilirsiniz hiçbir problem olmaz.
Anakartınız nedir? Normal SSD veya HDD'de takabilirsiniz.teşekkür ederim. Peki illa m2 ssd takmak zorunda mıyım.
Asus tuf b450m plus gaming. Ekran kartıAnakartınız nedir? Normal SSD veya HDD'de takabilirsiniz.
değilsin sata ssd de takabilirsin ama anakartın kitapçığına bak m2 ssd takınca bazı anakartlarda bazı sata portları iptal oluyor ona dikkat etmen lazım sadece ama bence m2 ssd al daha iyi olurteşekkür ederim. Peki illa m2 ssd takmak zorunda mıyım.
Rahatlıkla ekstra SSD veya HDD bağlayabilirsiniz. Problem olmaz.Asus tuf b450m plus gaming. Ekran kartı
Sanırım arkadaşın kartında 1x m.2 slot var. Onuda zaten halihazırda kullanıyormuş. Normal SSD alması lazım.değilsin sata ssd de takabilirsin ama anakartın kitapçığına bak m2 ssd takınca bazı anakartlarda bazı sata portları iptal oluyor ona dikkat etmen lazım sadece ama bence m2 ssd al daha iyi olur
Bu kartta 1 tane mi m2 ssd yuvası varmış :/ üzdü bu biraz beni eğer öyleyseRahatlıkla ekstra SSD veya HDD bağlayabilirsiniz. Problem olmaz.
Güzel kart.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım arkadaşın kartında 1x m.2 slot var. Onuda zaten halihazırda kullanıyormuş. Normal SSD alması lazım.
Aynen bir tane gözüküyor hocam. Normal SSD alıp depolamanızı ona yapabilirsiniz. Benim anakartımda tek m.2 slot yuvasına sahip. 2 tane de ayrıyetten SSD kullanıyorum depolama için yetiyor.Bu kartta 1 tane mi m2 ssd yuvası varmış :/ üzdü bu biraz beni eğer öyleyse![]()
önereceğiniz ssd var mı f/p ürünüAynen bir tane gözüküyor hocam. Normal SSD alıp depolamanızı ona yapabilirsiniz. Benim anakartımda tek m.2 slot yuvasına sahip. 2 tane de ayrıyetten SSD kullanıyorum depolama için yetiyor.
F/P pek anlamıyorum fakat, kaliteden şaşmayalım derseniz gözünüz kapalı Samsung 860 Evo alabilirsiniz, önenerim.önereceğiniz ssd var mı f/p ürünü![]()
Teşekkür ederimF/P pek anlamıyorum fakat, kaliteden şaşmayalım derseniz gözünüz kapalı Samsung 860 Evo alabilirsiniz, önenerim.
Kendimde kullanıyorum 5 yıllık 2 tane var, %100 sağlık ve okuma yazma hızları hala vaadettikleri okuma yazma hızlarında.
En ufak bir eksisini görmedim.