2. Ssd için yardım lazım.

Hdgrmndr

80+
Reaksiyon skoru
69
Sistemimde 512 m2 ssd var şimdi ben buna farklı marka model ssd taksam sorun olur mu ? Tamam

teşekkür ederim. Peki illa m2 ssd takmak zorunda mıyım.
değilsin sata ssd de takabilirsin ama anakartın kitapçığına bak m2 ssd takınca bazı anakartlarda bazı sata portları iptal oluyor ona dikkat etmen lazım sadece ama bence m2 ssd al daha iyi olur

Öyle bir şey yok, istediğin diski takabilirsin.

Asus tuf b450m plus gaming. Ekran kartı
Rahatlıkla ekstra SSD veya HDD bağlayabilirsiniz. Problem olmaz.
Güzel kart. (y)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

değilsin sata ssd de takabilirsin ama anakartın kitapçığına bak m2 ssd takınca bazı anakartlarda bazı sata portları iptal oluyor ona dikkat etmen lazım sadece ama bence m2 ssd al daha iyi olur
Sanırım arkadaşın kartında 1x m.2 slot var. Onuda zaten halihazırda kullanıyormuş. Normal SSD alması lazım.

Rahatlıkla ekstra SSD veya HDD bağlayabilirsiniz. Problem olmaz.
Güzel kart. (y)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım arkadaşın kartında 1x m.2 slot var. Onuda zaten halihazırda kullanıyormuş. Normal SSD alması lazım.
Bu kartta 1 tane mi m2 ssd yuvası varmış :/ üzdü bu biraz beni eğer öyleyse :)

Bu kartta 1 tane mi m2 ssd yuvası varmış :/ üzdü bu biraz beni eğer öyleyse :)
Aynen bir tane gözüküyor hocam. Normal SSD alıp depolamanızı ona yapabilirsiniz. Benim anakartımda tek m.2 slot yuvasına sahip. 2 tane de ayrıyetten SSD kullanıyorum depolama için yetiyor.

önereceğiniz ssd var mı f/p ürünü :)
F/P pek anlamıyorum fakat, kaliteden şaşmayalım derseniz gözünüz kapalı Samsung 860 Evo alabilirsiniz, önenerim.
Kendimde kullanıyorum 5 yıllık 2 tane var, %100 sağlık ve okuma yazma hızları hala vaadettikleri okuma yazma hızlarında.
En ufak bir eksisini görmedim.

F/P pek anlamıyorum fakat, kaliteden şaşmayalım derseniz gözünüz kapalı Samsung 860 Evo alabilirsiniz, önenerim.
Kendimde kullanıyorum 5 yıllık 2 tane var, %100 sağlık ve okuma yazma hızları hala vaadettikleri okuma yazma hızlarında.
En ufak bir eksisini görmedim.
Teşekkür ederim :)

Geri