Kemal Salih
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 273
Spora gitmeden önce 2 tatlı kaşığı türk kahvesini suyla beraber kafaya diksek bi sorun çıkartır mi antrenman performansini etkiler mi ? Teşekkürler
Bol bol kafein hocamSpora gitmeden önce 2 tatlı kaşığı türk kahvesini suyla beraber kafaya diksek bi sorun çıkartır mi antrenman performansini etkiler mi ? Teşekkürler
Ortalama kaç mg kafein olurBol bol kafein hocam
Hergün yaparsan bi süre sonra mafolursun. Hem mideni de bulandırabilir içemezsin. Ya soğuk kahve yap ya da pre workout kullan. Bide 2 tatlı kaşığı çok hocamSpora gitmeden önce 2 tatlı kaşığı türk kahvesini suyla beraber kafaya diksek bi sorun çıkartır mi antrenman performansini etkiler mi ? Teşekkürler
Kafein kapsüllerini deneyebilirsiniz.Spora gitmeden önce 2 tatlı kaşığı türk kahvesini suyla beraber kafaya diksek bi sorun çıkartır mi antrenman performansini etkiler mi ? Teşekkürler
Valla diktim bugün mide bulanmasi veya aksi bir durum yaşamadim ama fazla da bi etkisini göremedim herkes gibi paradan problemimiz var preworkout almak yemiyor açıkçasıHergün yaparsan bi süre sonra mafolursun. Hem mideni de bulandırabilir içemezsin. Ya soğuk kahve yap ya da pre workout kullan. Bide 2 tatlı kaşığı çok hocam
TeşekkürlerKafein kapsüllerini deneyebilirsiniz.