2TB OLMASI LAZIM DRAM OLURSA İYİ OLUR BÜTÇE SORUNUM YOK.
ALINA BİLİR EN MANTIKLI BU MUDUR HOCAM
Pcie Gen 4 te Dram li en iyi seçenekler Kingston Kc3000, Samsung 980 Pro ve Kingston Fury Renegade. Hangisi ucuzsa onu alabilirsinALINA BİLİR EN MANTIKLI BU MUDUR HOCAM
gen 5 pahalı mı pekiPcie Gen 4 te Dram li en iyi seçenekler Kingston Kc3000, Samsung 980 Pro ve Kingston Fury Renegade. Hangisi ucuzsa onu alabilirsin
Gen5 ler pahalı. Okuma yazma hızları 12-13 K Mbit lere çıkıyor ve haliyle ısınıyor.gen 5 pahalı mı peki
sordum sadece destekliyor. asus rog x870-a var anakart hocam. bu arada RENEGATE VE KC 3000 FİYATLARI AYNIGen5 ler pahalı. Okuma yazma hızları 12-13 K Mbit lere çıkıyor ve haliyle ısınıyor.
Mesela Msi M570 ve M580 Frozr modellerine bakabilirsin. Adamlar kule tipi soğutma koymuşlar
Anakartın Gen 5 destekliyorsa, paran çoksa alabilirsin ama bence gereksiz. Gen4 un hızları yeterli
Renegade biraz daha iyi. Ama aldığın yer sağlam olsun. Bunların sahtesi çoksordum sadece destekliyor. asus rog x870-a var anakart hocam. bu arada RENEGATE VE KC 3000 FİYATLARI AYNI
kc 3000 İncehesap renagate sin erji satıyormuşRenegade biraz daha iyi. Ama aldığın yer sağlam olsun. Bunların sahtesi çok
Tebilon güvenilirdirkc 3000 İncehesap renagate sin erji satıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya renegate tebilion satıyor aynı fiyat
baktım zaten ikiside resmi satıcıymışTebilon güvenilirdir
hocam renagete ile farkı ne çoğu kişi renegate ve kc3000 öneriyor samsung daha iyi ama pahalı. birde bu sizin attığınızın garantisi 2 yıl yazıyor renegate 5yılAlabileceğin en iyi modellerden biridir.