2 TB Dram'li SSD önerisi

TwinMOS harici hepsi olur,bir bildiğim var mı diye sorarsanız özellikle yok gözüm tutmadı. Anakart heatsink ve ssd'nin kendi heatsink'i kıyaslarsak hangisi iyidir bilmiyorum öyle kıyaslamalara hiç bakmadım ama herhalde kendi heatsinki daha iyidir fakat 500-1000 lira fiyat farkı varsa gerekmiyor 7.900-8k ya çıkıyorsanız direk Samsung 990 Pro alın derim. Onun dışında ucuza gelen heatsinkli SSD varsa anakart soğutucusu olmadan veya heatsinki ssd'den söküp sonra anakart heatsink'i ile kullanabilirsiniz, tercih sizin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni warframe update'i nasıl daha kasmadım
Mantar adam geldi nokko mu onkko mu neydi adı ben de tamamlamadım. Boosterlardan etkilenmiyor mantarlar yani zor birikiyor diye yapmadım geçen hafta. Archgunlara arcane takma geldi. Oberon rework aldı. Uzun zamandır sadece archon shards toplayıp kapatıyorum oyunu.

Mantar adam geldi nokko mu onkko mu neydi adı ben de tamamlamadım. Boosterlardan etkilenmiyor mantarlar yani zor birikiyor diye yapmadım geçen hafta. Archgunlara arcane takma geldi. Oberon rework aldı. Uzun zamandır sadece archon shards toplayıp kapatıyorum oyunu.
Onları biliyorum, o yeni grind yerini sormuştum😂 arch gunlara arcane gelmesi çok iyi oldu. Bende öyle haftalık rush atıp çıkıyorum😂

Konudan bağımsız m2 fiyatları bir tık artmış mı bana mı öyle geldi.
Fazla arttı bi tık değil

Merhaba, hem windowsu kurmak için hemde oyunları yüklemek için hangi ssd'yi önerirsiniz ? Fiyat olarak aşağı yukarı benziyorlar.

Birde https://www.amazon.com.tr/Kingston-2280-NVMe-SNV3S-2000G/dp/B0DBR6TRZQ/ bu ssd'yi alsam diğerlerine göre çok performans farkı olur mu? Fiyatı uygun çünkü.
Renegade bütçeyi zorlamayayım diyorsan kc3000

Onları biliyorum, o yeni grind yerini sormuştum😂 arch gunlara arcane gelmesi çok iyi oldu. Bende öyle haftalık rush atıp çıkıyorum😂
Bir tane gizli oda yapmışlar valf açıp giriliyor orada da mantar var ondan başka trick göremedim yeni grind yerinde

ssd'de dram olması şart mı peki dram olmayan bir model alsam bir sorun yaşar mıyım ?

Teknik özelliklerinde belirtilmemiş ama evet fotoğrafta 2 yuva da heatsinkli gibi görünüyor. Ben ssdm heatsinkli olduğundan soğutucu bloğu takamadım, ssdnin kendi soğutucusuyla kullanıyorum. Eğer anakartınızda hali hazırda soğutucu blok varsa madem heatsinkli ssd mecburi değil fiyattan tasarruf etmiş olursunuz bu bağlamda samsung,msi güzel dramli parçalar diğerleri hakkında bi yorum yapamayacağım
https://www.itopya.com/gigabyte-aor...m2-2280-ssd-7300mb-okuma-6000-mb-yazma_u23742 bu indirime girmiş sanırım önerir misiniz acaba ?

TwinMOS harici hepsi olur,bir bildiğim var mı diye sorarsanız özellikle yok gözüm tutmadı. Anakart heatsink ve ssd'nin kendi heatsink'i kıyaslarsak hangisi iyidir bilmiyorum öyle kıyaslamalara hiç bakmadım ama herhalde kendi heatsinki daha iyidir fakat 500-1000 lira fiyat farkı varsa gerekmiyor 7.900-8k ya çıkıyorsanız direk Samsung 990 Pro alın derim. Onun dışında ucuza gelen heatsinkli SSD varsa anakart soğutucusu olmadan veya heatsinki ssd'den söküp sonra anakart heatsink'i ile kullanabilirsiniz, tercih sizin.

Yeni warframe update'i nasıl daha kasmadım
https://www.itopya.com/gigabyte-aor...m2-2280-ssd-7300mb-okuma-6000-mb-yazma_u23742 bu indirime girmiş sanırım önerir misiniz acaba ?

bütçene göre değişir para problem değil dersen yazma okuma hızı en yüksek olan bilindik bir markanınkini alabilirsin eğer bütçen çok geniş değilse fiyata göre yazma okuması iyi olanı alcan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri