Redmi 9t yi annem kullanıyor gayet akıcı kamerası güzel bir telefon ancak kalın ve ağır bunlar sorun olmazsa iyi bir seçenekAnnem için bakıyorum ikisi arasında kaldım sizce hangisi
Redmi 9T
9t soru mu bu?
Redmi 9t yi annem kullanıyor gayet akıcı kamerası güzel bir telefon ancak kalın ve ağır bunlar sorun olmazsa iyi bir seçenek
9T'de her şey 1 tık daha önde. Düşük bütçede bunlar önemli.Neden samsung bu kadar seçilmedi ne kötülüğü var
Bence anneniz için samsung daha mantıklı olur redminin berbat yazılımıyla uğraşmaz hem redmi 9t eski bir cihaz ben samsungu öneririmNeden samsung bu kadar seçilmedi ne kötülüğü var
9TAnnem için bakıyorum ikisi arasında kaldım sizce hangisi
Teyzem 2 ay önce a13 aldı. Dün bataryayı değiştirdi. Ekranı çoğu hareketi 2. Defa basışta algılıyor. Ekran camı koruma takılmazsa ilk düşmede -600 lira olarak geri dönüş yapar.Bence anneniz için samsung daha mantıklı olur redminin berbat yazılımıyla uğraşmaz hem redmi 9t eski bir cihaz ben samsungu öneririm
A13 emin olun daha kötü.reis bendede redmi 9t 128 gb mavi renkli modeli var çok memnun değilim son güncellemeden sonra bir tık iyileşmeler var ancak eski güncellemede büyük sorunlar vardı misal ben o gün. yükledikten sonra instagramda gezerken telefonun ekranı dondu kapattığımda geri açılmadı anakrtı yanmış dediler ben a13 öneririm