Erdoğanın bilmem nesinin kılıyım diyen bir ırkız biz ağlanacak halimize gülüyoruz kemal kılıçdar oğlunun destekçiside çokfazla ama erdoğan sınırla tekrar yenecekNe kadar muhalif olsam da Erdoğan alır gibi..
Kk gibi bi adama vericek kadar da koyunuz dostum başka alternatifler denemek bize batıyor 20 senedir ayni adam ayni laflar ayni hatalar bu adam cb olmayi hak etmiyorErdoğanın bilmem nesinin kılıyım diyen bir ırkız biz ağlanacak halimize gülüyoruz kemal kılıçdar oğlunun destekçiside çokfazla ama erdoğan sınırla tekrar yenecek
raporu yiyince görürüm ben seniniye giren çıkan şey ne sana? ister açarım ister açmam öbürkü konulardan banane
Erdoğan alırNe kadar muhalif olsam da Erdoğan alır gibi..
Sinan Oğan ne dersi o diyenleri çok gördüm. Millet ittifakı kazanırsa galiba Sinan oğana bakanlık verilicek.Erdoğan alır
daha dün şehit verdik oğanın kitlesi bunu görmüştür ve oyunuda vermicektir
ZATEN tarafsız kalacak knka büyük ihtimalle yarısı sandığa gitmez yarısı da Tayyip e verir kk ye oy çıkmaz o kitleden çıksa bile devede kulak belki o da Ufak ihtimal her türlü Erdoğan aldı aradaki fark az değil %5 aşağı yukarı 2.7/3 milyon oy demek onu da hiç zannetmiyorum ki İkinci turda alsın Erdoğan a da sanırım 250/300 bin oy yeterli oluyor bir 5 yıl daha bu bastonlu tayfalari çekeceğizErdoğan alır
daha dün şehit verdik oğanın kitlesi bunu görmüştür ve oyunuda vermicektir
böyle bişi olursa hdp boş durmayacaktırSinan Oğan ne dersi o diyenleri çok gördüm. Millet ittifakı kazanırsa galiba Sinan oğana bakanlık verilicek.