Neler Yeni

2. Tur Sonucu Sizce Ne Olur?

2. TURU KİM ALIR?

• Oy kullanan toplam üye
    49

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

arturo

80+ Silver

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam inan bu ülkede öyle bir pudra şekeri ticareti yapıyorlar ki 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 20 milyar TL serveti var diyorlar ama bilmiyorum
Hm valla bişey diyemem şimdi bende bilmiyorum kim fakirden yoksuldan alıp zengine veriyorsa haram olsun bizdeki siyasetçiler de namus yok gerçi siyasette dürüst adamı barındırmazlar o kadar kirli bir düzen var bizde kimler ne paralar kaldırıyor ne israflar var

arturo

80+ Silver
Hm valla bişey diyemem şimdi bende bilmiyorum kim fakirden yoksuldan alıp zengine veriyorsa haram olsun bizdeki siyasetçiler de namus yok gerçi siyasette dürüst adamı barındırmazlar o kadar kirli bir düzen var bizde kimler ne paralar kaldırıyor ne israflar var
Hocam şuan ki kur korumalı ekonomi modeli zaten fakirden al zengine ver politikası 300 milyar tl kur korumalı mevduata para yatırılmış 350 milyar tl faiz parası ödenmiş o 350 milyar tl fakirin cebinden çıkıcak nerde çıkıcak başka

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam şuan ki kur korumalı ekonomi modeli zaten fakirden al zengine ver politikası 300 milyar TL kur korumalı mevduata para yatırılmış 350 milyar TL faiz parası ödenmiş o 350 milyar TL fakirin cebinden çıkıcak nerde çıkıcak başka
Kur korunmayi bırak bu faiz sebep sonuç ilişkisi o kadar boş bir şey ki ekonomi de öyle bir terim yok kendileri uydurmuş bizim maddelerde de bu var bu kafadan çıkacaklar faizin acilen yükselmesi lazım

arturo

80+ Silver
Kur korunmayi bırak bu faiz sebep sonuç ilişkisi o kadar boş bir şey ki ekonomi de öyle bir terim yok kendileri uydurmuş bizim maddelerde de bu var bu kafadan çıkacaklar faizin acilen yükselmesi lazım
Hocam yanlış politikaların hesabı yine türk halkına kesiliyor ama seçimde gördük demek halk istiyomuş

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam yanlış politikaların hesabı yine türk halkına kesiliyor ama seçimde gördük demek halk istiyomuş
Ya kesimler değişmez kemik oylar vardır he şu da var bak ekonomiye çatan ne zenginler durumu iyiler de var 4. Arabayı alamıyor diye ekonomiye sallıyor ne kadar çeşit insan var bu ülke de böyle dünyada hiçbir ülkede de bu kadar seçime ilgi yok %85/90 lar yok yani milletin orada umrunda değil çünkü oradaki düzen değişmiyor kim gelirse aynı şekilde devam ediyor Halk bizde değişince her şey tepetaklak oluyor bilmiyorum artık ben saldım valla ne olacaksa olsun artık 😂

arturo

80+ Silver
Ya kesimler değişmez kemik oylar vardır he şu da var bak ekonomiye çatan ne zenginler durumu iyiler de var 4. Arabayı alamıyor diye ekonomiye sallıyor ne kadar çeşit insan var bu ülke de böyle dünyada hiçbir ülkede de bu kadar seçime ilgi yok %85/90 lar yok yani milletin orada umrunda değil çünkü oradaki düzen değişmiyor kim gelirse aynı şekilde devam ediyor Halk bizde değişince her şey tepetaklak oluyor bilmiyorum artık ben saldım valla ne olacaksa olsun artık 😂
Hocam 4 arabası olan bu sistemde daha zengin oldu :ROFLMAO: Asıl olan orta kesime oldu orta kesim yok oldu gitti.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam 4 arabası olan bu sistemde daha zengin oldu :ROFLMAO: Asıl olan orta kesime oldu orta kesim yok oldu gitti.
Biz hangi kesimde oluyoruz onu da anlamış değilim çok şükür ki evimiz arabamız var ama hergun et yemiyoruz galiba bu giriş orta oluyor fiyat performans yani 😂😂

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla hocam et yiyebiliyodum (etin kilosu 150 TL iken yani 2 ay önce) Şimdi et fiyatına bakmaya korkuyorum :kekw:
La olum kıyma 250/300 TL olur mu domates 30 TL bu nedir enflasyon %500 olmuş her şey 5 e 10 a katlandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam et yiyebiliyodum (etin kilosu 150 TL iken yani 2 ay önce) Şimdi et fiyatına bakmaya korkuyorum :kekw:
Adam akıllı muhalefet olsa bunlar çoktan gitmişti bu KE.MAL in acilen gitmesi lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,805
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom