Neler Yeni

2. Tur Sonucu Sizce Ne Olur?

2. TURU KİM ALIR?

• Oy kullanan toplam üye
    49

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam 250tl et görürseniz yapışın bence 300 tlden başlıyor fiyattan hocam lütfen oy verin de kurtulayak bea :D
Yok be knka valla bana ters onların düşüncesi ah keşke yeni birisi milli birisi gelse vallahi gözüm arkada kalmaz

arturo

80+ Silver
La olum kıyma 250/300 TL olur mu domates 30 TL bu nedir enflasyon %500 olmuş her şey 5 e 10 a katlandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam akıllı muhalefet olsa bunlar çoktan gitmişti bu KE.MAL in acilen gitmesi lazım
Ya hocam inanın muhalefetten çok halkla ilgili akp onca şeyine rağman kk ülkeyimi yönetecek diyorlar. Tabii kk benim gözümde nebatiden farkı yok ama dediğim arkasındaki ekip çok sağlam

Yok be knka valla bana ters onların düşüncesi ah keşke yeni birisi milli birisi gelse vallahi gözüm arkada kalmaz
Hocam bizler için oy kullanın lütfen ya artık oy dilenmeye başladım durum o kadar vahim :kekw:

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ya hocam inanın muhalefetten çok halkla ilgili akp onca şeyine rağman kk ülkeyimi yönetecek diyorlar. Tabii kk benim gözümde nebatiden farkı yok ama dediğim arkasındaki ekip çok sağlam
Ekip yok knka ne ekibi 7 li masa daki herkes bu ülke için çalışmaz hainler ile dolu açın araştırın iyice kimler var iyi partiden biraz belki iyi çıkar diğerleri hepsi boş

Hocam bizler için oy kullanın lütfen ya artık oy dilenmeye başladım durum o kadar vahim :kekw:
Knka bizdekiler ona oy vermez RTE aldı ister inan ister inanma 300 bin oy lazım o da gelir kk ye 2.5/3 milyon şansı yok yani kendisi yaptı kendi aday olarak oyunu düşürdü

arturo

80+ Silver
Ekip yok knka ne ekibi 7 li masa daki herkes bu ülke için çalışmaz hainler ile dolu açın araştırın iyice kimler var iyi partiden biraz belki iyi çıkar diğerleri hepsi boş

Knka bizdekiler ona oy vermez RTE aldı ister inan ister inanma 300 bin oy lazım o da gelir kk ye 2.5/3 milyon şansı yok yani kendisi yaptı kendi aday olarak oyunu düşürdü
Hocam babala tv çıkıcak eğer eline gözüne bulaştırmassa bir şeyler olabilir. Hocam iyi partiyi ekibi aydınlardan oluşuyor. Hocam bir oy demeyin Sinan Oğana yüzde 1 geçemez gözüyle bakıyorlardı adam seçimin kaderini belirledi.

arturo

80+ Silver

Hocam şu videoya bakar mısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,959
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
şu 10 gün çok önemli. eğer kk doğru adımlar atarsa, sinan oğan da desteklerse ve sandıkları koruyabilirlerse kk alır.
diğer türlü bunlardan biri bile olmazsa rte alır gibi.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam şu videoya bakar mısınız
Kardeşim şimdi bende Kılıçdaroğlu ve CHP de söylenen sözleri atarım siyaset bu işte dürüstlük yok kimler kimler yalan söylüyor kk gafları saymakla bitmez yapacağız dediği şeyleri yapmıyorlar vs vs

şu 10 gün çok önemli. eğer kk doğru adımlar atarsa, sinan oğan da desteklerse ve sandıkları koruyabilirlerse kk alır.
diğer türlü bunlardan biri bile olmazsa rte alır gibi.
Ayn öyle Keskin kararlar ve adımlar gelmeli

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam kk iktidara geldi mi ki? Ben akp liyakattan haberin olmadığı göstermek için attım.
Biliyorum ben zaten hep Kendi adamları geldi başa kabinede en beğendiğim 3 bakan var savunma bakanı dış işleri bakanı ve sanayi ve teknoloji bakanı diğerleri gözümde çöp he birde Kılıçdaroğlu nun gelince YARGILAYACAGİZ dediği ihalari sihalari yapıp teröre ağır darbe vuran SELÇUK BAYRAKTAR

arturo

80+ Silver
Biliyorum ben zaten hep Kendi adamları geldi başa kabinede en beğendiğim 3 bakan var savunma bakanı dış işleri bakanı ve sanayi ve teknoloji bakanı diğerleri gözümde çöp he birde Kılıçdaroğlu nun gelince YARGILAYACAGİZ dediği ihalari sihalari yapıp teröre ağır darbe vuran SELÇUK BAYRAKTAR
Mevlüt çavuşoğlu? Hulusi akar :ROFLMAO:

Sadece Selçuk bayraktar iyi hocam.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Hulusi Akar in neyini gördün söyler misin