RecepTugruL
80+
Dahası
Vallaha kardeşim bu nedir İncehesap 30 dk tüm ürünler tükendi .
Knk ne zamandır yoot millet bekliyodu %100 eminim ki saat 21.55 gibi herkes elinde kredi kartlarıyla en az 2 telefonla bekliyodur
Hiç sorma mobilden girdigimiz için =))Knk ne zamandır yoot millet bekliyodu %100 eminim ki saat 21.55 gibi herkes elinde kredi kartlarıyla en az 2 telefonla bekliyodur
Evde fazlasıyla her şey var 200m2 ev bu mesajına görgüsüzce cevap vermek istedim hakettin.O koltuk yerine köşe takımı alaydın kardeşim.
Piyasadaki en uygun fiyat kardeşim.bu 2 ürünün bakabilirsiniz nettenfiyat uçuk gerçekten
Aynen ucuz ama bazıları yok rezillik çirkeflik bilmem ne aqa silah dayamiyolar ya bence iyi indirimler var almazsan alma ( bu arada reis meslek neydiHiç sorma mobilden girdigimiz için =))
Evde fazlasıyla her şey var 200m2 ev bu mesajına görgüsüzce cevap vermek istedim hakettin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasadaki en uygun fiyat kardeşim.bu 2 ürünün bakabilirsiniz netten
Bizimde 218m2 ne yapalım, Kovalamaç mı oynayakHiç sorma mobilden girdigimiz için =))
Evde fazlasıyla her şey var 200m2 ev bu mesajına görgüsüzce cevap vermek istedim hakettin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasadaki en uygun fiyat kardeşim.bu 2 ürünün bakabilirsiniz netten
Kardeşim uzun süre pc de vakit geçirenler mecbur almalı ha yok günde 2 saat maX süre geçirenlere oyuncu koltuğu gerekmez bence tabi.uygun fiyatlı olmasına bir şey demiyorum piyasaya göre uygun fiyatlı ben gaming koltukların bu kadar pahalı olmasına şaşırıyorum
Kesinlikle kardeşim katılıyorum sonuç olarak bidaha bu fiyatlara olmaz dolar düşmez. Düşersede dolar max 30 bilemedin 50 kuruş.Aynen ucuz ama bazıları yok rezillik çirkeflik bilmem ne aqa silah dayamiyolar ya bence iyi indirimler var almazsan alma ( bu arada reis meslek neydi
Çok saol başkanHayirli olsun
Insallah yakalarsın başkan ben bidahaki cumayı beklicem bakalım dizicez ama kalırsa ürünHayırlı olsun. Yalan olmasın cuma günü 19.57'de alarmım var normalde.