RecepTugruL
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
piyasada en ucuz xdrive var oda 1700 felançok mantıklı
piyasada en ucuz xdrive var oda 1700 felançok mantıklı
Senin aldığın koltukla anakart 3 gün içinde kargo yazıyor biraz uzun sürebilir ama en kötü önümüzdeki hafta gelir diye düşünüyorum.Koltuk baya sağlam orasida var kaç sene götürür kim bilir
Bide bu koltuktan pek yayıncı arkadaşlarda bile görmedim ücreti harbiden yüksek çünküBenim Siparişim İtopyadan Toplamda 6-7 Günde geldi.
*kıçına kıymet veren alıyor dostumpiyasada en ucuz xdrive var oda 1700 felan
Aynen kanka ama mesaj attım sitelerinden iptal için ederlerse etsin etmezlerse gelsin napakSenin aldığın koltukla anakart 3 gün içinde kargo yazıyor biraz uzun sürebilir ama en kötü önümüzdeki hafta gelir diye düşünüyorum.
Bende aoc nin monitörünü aldım onda hızlı gönderi yazıyor onların demesine göre hafta içi gelirmiş göreceğiz bakalım
*kıçına kıymet veren alıyor dostum
Ben hala yemek masası sandalyesi kullanıyorum
*aslında beline demek istiyorum ama biraz espiri katayım dedim
kesinlikle önemli tabi, bel sırt ve boyun için önemli.Aynen kanka ama mesaj attım sitelerinden iptal için ederlerse etsin etmezlerse gelsin napak
Kanka ben kuzenimde vardı abi uzun süre zaman geçirenler için sağlık açısından gerçekten önemli bi olay bu oyuncu koltuğu insanlarımız idrak edemiyor
Ben yatak odası alırdım.O koltuk yerine 2-3 Tane ankastre takımı alabilirdin.
Birgun bir arkadas cafede felan denk gel o şekilde otur oyna felan pc de anlican nedemek istediği mikesinlikle önemli tabi, bel sırt ve boyun için önemli.
Ama ben almam zaten ihtiyarladık
Alabilirsin normal biseyBen yatak odası alırdım.
Bu arada kanka indirimli ryzen 7 3800x 2600 TL idi ondan üzülmüştüm3700X alabilirsin. 3800X ile eş değer.
30 tane vardı dedim yetişirim erittiler =))Önce işlemciye bakacaksın 5 dk ya bitiyor işlemcilerkoltuğu en sona bırakaydın keşke
1 Aydır bekleyenler hazır sistem bekliyor parçalar o kadar uzun sürmüyor bildiğim kadarıylaBen pişman oldum aldığıma nasıl iptal edebiliriz acaba siparişi ? Sebebiyse şikayet varda adamlar 1 aydır bekliyor siparişini teslim alamamış.
Şikâyet vara gir bak parça siparişi 1 aydır bekleyen var kimisi kulaklık kimisi klavye kimisi 7 bin TL lik parça vs.1 Aydır bekleyenler hazır sistem bekliyor parçalar o kadar uzun sürmüyor bildiğim kadarıyla
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Ben de SSD için pusuda bekliyordum ama eşeği görünce geri vitese taktım