2 ürüne anca yetişebildim ryzen 7 3800x kaçtı =(

Koltuk baya sağlam orasida var kaç sene götürür kim bilir
Senin aldığın koltukla anakart 3 gün içinde kargo yazıyor biraz uzun sürebilir ama en kötü önümüzdeki hafta gelir diye düşünüyorum.
Bende aoc nin monitörünü aldım onda hızlı gönderi yazıyor onların demesine göre hafta içi gelirmiş göreceğiz bakalım

😁😁😁 piyasada en ucuz xdrive var oda 1700 felan
*kıçına kıymet veren alıyor dostum :D
Ben hala yemek masası sandalyesi kullanıyorum :D

*aslında beline demek istiyorum ama biraz espiri katayım dedim :cool: :D

Senin aldığın koltukla anakart 3 gün içinde kargo yazıyor biraz uzun sürebilir ama en kötü önümüzdeki hafta gelir diye düşünüyorum.
Bende aoc nin monitörünü aldım onda hızlı gönderi yazıyor onların demesine göre hafta içi gelirmiş göreceğiz bakalım
Aynen kanka ama mesaj attım sitelerinden iptal için ederlerse etsin etmezlerse gelsin napak

*kıçına kıymet veren alıyor dostum :D
Ben hala yemek masası sandalyesi kullanıyorum :D

*aslında beline demek istiyorum ama biraz espiri katayım dedim :cool: :D

Kanka ben kuzenimde vardı abi uzun süre zaman geçirenler için sağlık açısından gerçekten önemli bi olay bu oyuncu koltuğu insanlarımız idrak edemiyor

Aynen kanka ama mesaj attım sitelerinden iptal için ederlerse etsin etmezlerse gelsin napak

Kanka ben kuzenimde vardı abi uzun süre zaman geçirenler için sağlık açısından gerçekten önemli bi olay bu oyuncu koltuğu insanlarımız idrak edemiyor
kesinlikle önemli tabi, bel sırt ve boyun için önemli.
Ama ben almam zaten ihtiyarladık :D :D

kesinlikle önemli tabi, bel sırt ve boyun için önemli.
Ama ben almam zaten ihtiyarladık :D :D
Birgun bir arkadas cafede felan denk gel o şekilde otur oyna felan pc de anlican nedemek istediği mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yatak odası alırdım.
Alabilirsin normal bisey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3700X alabilirsin. 3800X ile eş değer.
Bu arada kanka indirimli ryzen 7 3800x 2600 TL idi ondan üzülmüştüm

Önce işlemciye bakacaksın 5 dk ya bitiyor işlemcilerkoltuğu en sona bırakaydın keşke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,143
Üyeler
187,456
Son üye
Enes2e
Geri