Neler Yeni

2. Yazılıda notlarımı yükseltebilir miyim?

User1298

80+
En İyi Cevap
1
Merhabalar. 9. Sınıfa gidiyorum ve notlarım açıkçası biraz kötü. :/ (Ortalamam şu anda 76 görünüyor)
Arapça= 31 (En uğurlu rakam bu olsa gerek XD)
Coğrafya= 37 (İtirazım var tüm sınıf dahil hoca kitapta yazılı olmayan bilgileri yazın falan o tarz sorulardan sordu kimsede yapamadı :/)
Kimya= 50 (Hoca en çok atomdan soracam, klasik soracam dedi ama tam tersi oldu sınavda bize böylelikle girdi)
Tarih= 78
İngilizce= 70 üzerinden 53 daha 30 puanlık sınav var o 30 puanlık sınavdan full çekip yükseltmeye çalışacağım. :)
Temel Dini Bilgiler= 58
Şuanlık sadece bunlar açıklandı ve bana göre çok kötü ve baya moralim bozuldu. (Strese girdim biraz)
Bu notları 1. dönemde olacağımız 2. yazılıda düzeltebilir miyim? En azından ortalamayı 85e yükseltebilir miyim 1. dönem sonunda?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Merhabalar. 9. Sınıfa gidiyorum ve notlarım açıkçası biraz kötü. :/ (Ortalamam şu anda 76 görünüyor)
Coğrafya= 37 (İtirazım var tüm sınıf dahil hoca kitapta yazılı olmayan bilgileri yazın falan o tarz sorulardan sordu kimsede yapamadı :/)
Kimya= 50 (Hoca en çok atomdan soracam, klasik soracam dedi ama tam tersi oldu sınavda bize böylelikle girdi)
Tarih= 78
İngilizce= 70 üzerinden 53 daha 30 puanlık sınav var o 30 puanlık sınavdan full çekip yükseltmeye çalışacağım. :)
Temel Dini Bilgiler= 58
Şuanlık sadece bunlar açıklandı ve bana göre çok kötü ve baya moralim bozuldu. (Strese girdim biraz)
Bu notları 1. dönemde olacağımız 2. yazılıda düzeltebilir miyim? En azından ortalamayı 85e yükseltebilir miyim 1. dönem sonunda?
dert etme bi sekilde düzeltirsin 2. yazılılar daha kolay olur takma kafana

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
İnan düşündüğünden daha kolay bir şekilde yükseltebilirsin notlarını.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Tarih= 78
Temel Dini Bilgiler= 58
neden yükselmesin

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çalışırsan yükseltirsin tabi

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hacı lise bu en az 95 için cidden iyi çalışman lâzım zor değil sadece düzenli çalışman lâzım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,306
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9