Neler Yeni

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Arkadaşlar hatalı yazılan başlık ve konular seri şekilde editleyecek ve hatalı başlık veya konuyu açan üyeye gerekli uyarı puanını vermesi için 2 gönüllü moderatör alacağım. Min yaş 16 olmalıdır, başvurularınızı yorum kısmına yapabilirsiniz.

Alakasız arkadaşlar konuyu kirletmesin
merhabalar abdullah abi ben bunun hayalini kuruyordum hatta rüya bile gördüm bir girdim sen 2 moderatör arıyorsun değerlendirirsen sevinirim :D

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Yaşım 18.

Mavi ekran hata analizi, bilgisayar parçaları, sistem toplama, çevre birimleri hakkında bilgili olduğumu düşünüyorum.

Vaktinde başka forumlarda moderatörlük yaptım. Buraya da uygun olduğumu düşünüyorum, iyi günler.

Türkçe yazım ve imla konusunda kolay kolay hatamı göremezsiniz. :D

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Arkadaşlar hatalı yazılan başlık ve konular seri şekilde editleyecek ve hatalı başlık veya konuyu açan üyeye gerekli uyarı puanını vermesi için 2 gönüllü moderatör alacağım. Min yaş 16 olmalıdır, başvurularınızı yorum kısmına yapabilirsiniz.

abi tüm arkadaşlarımın bilgisayarını ben topladım üstüne de kendime bilgisayar topladım kendi bilgilerimle

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Yaşım 20. 2. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. İstanbul aydın üniversitesinde okuyorum.

Teknik destek ve oyun teknik desteğe hakimim. Aynı şekilde sistem toplama konularına da hakimim.

Vaktim olursa process monitör hataları ve mavi ekran hatalarına da bakıyorum ve anlıyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Yaşım 16, moderatör olabilirim ama ban yemişliğim var.
Ban sıkıntı değilse olabilirim, sıkıntıysa olamam zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,287
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom