Neler Yeni

2 Yıldır kullanılmayan g29 çalışır mı?

MOON_MVR

80+ Bronze
Dosltar selam bi arkadaşım zamanında g29 almış ve 0 kapalı şekilde kutuda kiler de 2 yıl 9 ay kadar yatmış taşıncakları zaman kutuyu görmüş ve satmak istedi bana. Size çalışmasında falan bir sorun olur mu sizce?
Kutu ve kutu içeriği çok tozluydu

MOON_MVR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıknıtı şu deneyebileceğimiz bir şey yok arkadaş illaki diyor ki almıcaksan kutusunu açma değeri düşer ben de test etmeden almak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi de benim bu arkadaşım biraz ayıptır söyleme kafadan gidik hoşuna ne giderse 0 kutuda koleksiyon yapıyor geçende kilerinde çocuğun vr gözlük bulduk 0 kutuda gözlüğün daha üretim kalmamış çocuk açık kutlu fiyatları 7000 tl olan gözlüğü sırf sıfır diye 20 bine sattı 1300 e almış ama zamanında

Tost makinesi falan da var böyle aklınıza ne gelirse artık. 7 Tane ben elekronik sigara gördüm.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıknıtı şu deneyebileceğimiz bir şey yok arkadaş illaki diyor ki almıcaksan kutusunu açma değeri düşer ben de test etmeden almak istemiyorum

Bi de benim bu arkadaşım biraz ayıptır söyleme kafadan gidik hoşuna ne giderse 0 kutuda koleksiyon yapıyor geçende kilerinde çocuğun vr gözlük bulduk 0 kutuda gözlüğün daha üretim kalmamış çocuk açık kutlu fiyatları 7000 TL olan gözlüğü sırf sıfır diye 20 bine sattı 1300 e almış ama zamanında

Tost makinesi falan da var böyle aklınıza ne gelirse artık. 7 Tane ben elekronik sigara gördüm.
Sıkıntı çıkmaz muhtemelen ama bazı durumlarda üründen daha çok satıcılar sıkıntılı oluyor çok takıntılı birinden ürün almıyorum şahsen. En ufak durumda baş ağrısı oluyorlar:)

Sentinelreal1

80+ Bronze
Dosltar selam bi arkadaşım zamanında g29 almış ve 0 kapalı şekilde kutuda kiler de 2 yıl 9 ay kadar yatmış taşıncakları zaman kutuyu görmüş ve satmak istedi bana. Size çalışmasında falan bir sorun olur mu sizce?
çalışmaz çöpe at ve hangi çöpe attığını da söyle konum at

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
bu arkadaşın ev adresini alabilirmiyim

Aykut D.

80+ Gold
Eğer rutubetli korozyon olabilecek bodrumda falan kalmamışsa çalışır.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne kadara satıyor?

MOON_MVR

80+ Bronze

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Nem den paketindeki bulgurun bile yeşerdiği kadar nemli bir yerde beklei knk

9

Samsun canik gaziosmanpaşa mah
teşekkür ederim

Nem den paketindeki bulgurun bile yeşerdiği kadar nemli bir yerde beklei knk

9

Samsun canik gaziosmanpaşa mah
9 bine alınır ama çok fazla nemli ortamda beklemiş ondan dolayı biraz sıkıntılı olabilir dışı önemli değil de öneml, olan içi

MOON_MVR

80+ Bronze
teşekkür ederim

9 bine alınır ama çok fazla nemli ortamda beklemiş ondan dolayı biraz sıkıntılı olabilir dışı önemli değil de öneml, olan içi
İçi zaten beni çok düşündüren konu derisi zaten hafif nemli geliyordu elime

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Top Bottom