bizde dyson süpürge var, uzun ucunu çıkarıp küçük uç takıp öyle temizlesem zarar görürmü parçalar? birde bu işlemi kasanın içi boşken mi yapacağımKompresör alırsan rahat temizlersin. Bende bunun benzeri var. Temizlemek kolay oluyor.
Çeken değil üfleyen bir şey ile temizlemen lazım dostum saç kurutma makinesi olabilir.bizde dyson süpürge var, uzun ucunu çıkarıp küçük uç takıp öyle temizlesem zarar görürmü parçalar? birde bu işlemi kasanın içi boşken mi yapacağım
parçaları çıkaracakmıyım temizlemeden önce? birde hava üfleyince tozlar heryere uçuşmayacak mı onu nasıl yapacağım? kasanın birkaç fotosunu attım, birde bu kasa 2 hazneli, kabloların çoğu ve psu arka kısımda oraya nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.Çeken değil üfleyen bir şey ile temizlemen lazım dostum saç kurutma makinesi olabilir.
Hayır çıkarmadan belli bir mesafeden hava tut, psu yu ise alttan deliklerinden hava tutabilirsin.parçaları çıkaracakmıyım temizlemeden önce? birde hava üfleyince tozlar heryere uçuşmayacak mı onu nasıl yapacağım? kasanın birkaç fotosunu attım, birde bu kasa 2 hazneli, kabloların çoğu ve psu arka kısımda oraya nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.
kasa gamepower warcry
Fircali ise sorun olmazbizde dyson süpürge var, uzun ucunu çıkarıp küçük uç takıp öyle temizlesem zarar görürmü parçalar? birde bu işlemi kasanın içi boşken mi yapacağım
baya tozlanmış tek tek sök parçaları psu da dahil temizle zaten garanti olayları bitmiştir 3 yıllık olmayanlar derin temizleme yapabilirsin mesela ekran kartıma macun gibi gibinasıl temizleyeceğim bu kasayı gamepower warcry kasam. hangi malzemeleri kullanacağım? parçaları tek tek söküp temizlemek gerekir mi?
becerebileceğimi sanmıyorum, bilgisayarcılara da güvenemiyorum, artık öğrenip deniycem bişeyler. bide kasada 2 hazneli nasıl yapcam bilmiyorum. termal macun da değiştirmedim 2 yıldır, termal macun alıp onuda değiştiricem.2 yıldır hiç mi açmadın bilgisayarın kapağını yazık güzelim sistem ne hale gelmiş, ben her ay açarım kapağı fanları nemli bezle silerim tozunu alırım, sisteme çok kötü bakmışsın temizlemeyi güzel yaparsın umarım yerinde olsam becerebiliyorsan fanları komple sök güzelce temizle
Ben parçaları çıkarmadan temizliyorum. Bahçede temizliyorum.bizde dyson süpürge var, uzun ucunu çıkarıp küçük uç takıp öyle temizlesem zarar görürmü parçalar? birde bu işlemi kasanın içi boşken mi yapacağım