Neler Yeni

2 yıllık üniversite okunur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Samet Temel
Özellikle bilişim ile ilgili olan bölümlere ilgim var. DGS kazanmak bir tık zor olduğu için sanki hiç DGS'ye girmeyecekmişim gibi farzedersek hala 2 yıllık okunur mu? Kendimi geliştirmek konusunda ingilizcem iyi ve japonca öğrenmeye başlıyorum. Yani kendimi geliştireceğim. Sizin önerdiğiniz bölümleri de ayrıyeten bilmek isterim.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Okuyacaksan bilgisayar programcılığı oku. Yoksa bence 4 senelik bir üniversite okuman daha iyi olur. Yazılıma ilgim var dersen ve 2 yıllık istiyorsan en iyisi bilgisayar programlama oku

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kangal Kangaoğlu
zevkine okursun, mesela 2 yıllık programlama ve 4 yıllık bilgisayar mühendisliği var, sen buralardan mezun olunca kodlama yapmak istiyorsan sana faydası olacak şey tecrübedir. İşe alırken hangi programlama dilini ne kadar bildiğine bakarlar, tabi diplomanın da artı puanı olur. Kültür açısından üniversite kesinlikle gidilmesi gereken bir yer... mezun olunca işsiz kalacağını bildiğin bir bölüme bile gitsen kesinlikle kültür olarak çok katkısı olur.

3xPower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emre Y.
Bende dgs ile devam ettim bir tik zor degil kolay sinav basit
Yazilim alaninda is yapcak olsam yasadigin sehre gorede degisebilir tabi ama ben erp uzmani yada veri analisti olmak isterdim

Zechion

80+ Silver
Özellikle bilişim ile ilgili olan bölümlere ilgim var. DGS kazanmak bir tık zor olduğu için sanki hiç DGS'ye girmeyecekmişim gibi farzedersek hala 2 yıllık okunur mu? Kendimi geliştirmek konusunda ingilizcem iyi ve japonca öğrenmeye başlıyorum. Yani kendimi geliştireceğim. Sizin önerdiğiniz bölümleri de ayrıyeten bilmek isterim.
2 senelik üniversitenin pek bir şey katacağını düşünmüyorum. Tek yapabileceğin şey DGS ile daha güzel bir üniversiteye kaymak. Belki sadece "ortam" denen şey için gidilebilir. Sorularına baktığım kadarıyla DGS çok zor bir sınav da değil. Matematiği çok kolay şekilde yapılır. Sözelde de paragraf ve kitap okuma gibi olayla çözülebilir.

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Üniversite ortamını görmen için 2 yıllık okuman iyi olur. Sonrasında 4 yıllığa açıktan tamamlarsın bu süredede kendini yazılımda vs geliştirirsin.

Cihangir

80+ Gold
bölüme göre değişir mesela grafik tasarım okudum 2 yıl yeterli 4 yıl gereksiz aynısını hoca söyledi, bilgisayar programcılığı okunur 2 yıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom