Hafıza 500 gb onu 1 tb yükselteyim diyorum sizce nasıl @OnurKelesTECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Mantıklı ben 3 Aralık da aldım kart limitim 6 tl kaldı yetmiyordu yapamadım keşke yapabilseydimHafıza 500 gb onu 1 tb yükselteyim diyorum sizce nasıl @OnurKeles
Yapabilirsiniz hocam sizin tercihiniz.Hafıza 500 gb onu 1 tb yükselteyim diyorum sizce nasıl @OnurKeles
Yarın alıcam mağazadan. Mağaza evime 10 dakka mesafedeTechonap tn3 şuan fiyat performans olarak gayet iyi almak istiyorsan elini çabuk tut sınırlı stok sistemler bunlar stok bitince bulamazsın
He daha iyi olur görüp bakıp almak daha iyiYarın alıcam mağazadan. Mağaza evime 10 dakka mesafede
En kısa zamanda alın hocam daha dün 19 bin TL olan sistem bugün 20 bin oldu her gün zam geliyor.Yarın alıcam mağazadan. Mağaza evime 10 dakka mesafede