Neler Yeni

20.000 TL Bütçe laptop önerisi.

Mohikan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Çayır
Bütçe
20.000
Arkadaşlar, 20.000 TL bütçe ile bir laptop arıyorum. Minimum i7 işlemci içermeli, hafızası 1 TB olmalı və ekran kartı gerçekten güçlü olmalı. En az 16 GB Ram olmalı. Bu bilgisayarı tasarım, edit, modelleme, video çekmek, yazılım öğrenmek, ofis programlarını kullanmak, AutoCAD, photoshop vb programları kullanmak için alacağım. Var mı bir tavsiyeniz? Abdullah ağabey görür de bir tavsiye de bulunursan çok çok mutlu olurum. Asus olması tercihimdir, başka marka ve modellere de açığım. Teşekkürler 🙌

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv
hocam bu bütçede istedikleriniz biraz zor. ekran kartı 3050 ti ve işlemcide en iyi durumda i5 12. nesil olur(i7 11,nesil yerine i5 12,nesil daha ön planda). birde bu bütçelerde genel olarak 512 gb ssdye sahip olur. 3050ti güçlüdür fakat 3060 kadar değil. fiyatı azcık daha daha arttırarak 3060 a çıkabilirsiniz ama bu seferde işlemciden düşecektir.

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Arkadaşlar, 20.000 TL bütçe ile bir laptop arıyorum. Minimum i7 işlemci içermeli, hafızası 1 TB olmalı və ekran kartı gerçekten güçlü olmalı. En az 16 GB Ram olmalı. Bu bilgisayarı tasarım, edit, modelleme, video çekmek, yazılım öğrenmek, ofis programlarını kullanmak, AutoCAD, photoshop vb programları kullanmak için alacağım. Var mı bir tavsiyeniz? Abdullah ağabey görür de bir tavsiye de bulunursan çok çok mutlu olurum. Asus olması tercihimdir, başka marka ve modellere de açığım. Teşekkürler 🙌
Msi alpha 17 b500 lü bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.epey.com/laptop/msi-alpha-15-b5eek-212xtr.html ben baktığımda 19k dı kb

Son düzenleme:
Top Bottom