ScineLy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Muhammet Enes Bucak
- Bütçe
- 20.000
Merhaba 20.000 TL'ye kadar bütçem var. Bu bütçede sizden telefon önerisi rica ediyorum. Şu anda elimde 4-5 yıla yakın kullandığım Huawei Y7 Prime 2018 telefon mevcut. Artık çok eskidi, bataryası da neredeyse öldü, şarjı su gibi akıyor. Kamera zaten çöp. Evet 5 yıl kullandıktan sonra artık telefon değiştirmem gerektiğini anladım. Normalde 12-15k civarında telefon almayı düşünüyordum ancak almışken iyisinden, beni uzun yıllar götürecek bir telefon alayım diyorum. Bu sebepten bütçeyi 20'ye kadar arttırdım.
telefonda gram oyun oynamıyorum, oynamayı da sevmiyorum, evde PC'de oynuyorum zaten. Fabrikada çalıştığımdan dolayı gün içerisinde telefonda aşırı vakit geçirmiyorum. Müzik dinlerim genelde. Evde de zaten PC'de vakit geçiririm telefona dokunmam, en fazla yatağa uzanıp YouTube, Instagram'da takılırım. 1 haftadır diğer insanların açtığı konulardan telefon bakıyorum ancak bir sürü telefon bir sürü öneri var. Karar veremiyorum. Sürekli biri diğerinden daha iyi veya kötü oluyor ya da bütçe alıp başını gidiyor kafayı yiyeceğim. Bir de kendim konu açayım, kendi isteklerimi yazayım dedim. Zaten ayın 1'inde artık neye karar verdiysem direk gidip alacağım. Şimdi size de telefondan istediğim özellikleri, yaptığım aktiviteleri aşağıya yazıyorum. Bu isteklere göre bir telefon önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
Yaptıklarım.
İstediklerim.
telefonda gram oyun oynamıyorum, oynamayı da sevmiyorum, evde PC'de oynuyorum zaten. Fabrikada çalıştığımdan dolayı gün içerisinde telefonda aşırı vakit geçirmiyorum. Müzik dinlerim genelde. Evde de zaten PC'de vakit geçiririm telefona dokunmam, en fazla yatağa uzanıp YouTube, Instagram'da takılırım. 1 haftadır diğer insanların açtığı konulardan telefon bakıyorum ancak bir sürü telefon bir sürü öneri var. Karar veremiyorum. Sürekli biri diğerinden daha iyi veya kötü oluyor ya da bütçe alıp başını gidiyor kafayı yiyeceğim. Bir de kendim konu açayım, kendi isteklerimi yazayım dedim. Zaten ayın 1'inde artık neye karar verdiysem direk gidip alacağım. Şimdi size de telefondan istediğim özellikleri, yaptığım aktiviteleri aşağıya yazıyorum. Bu isteklere göre bir telefon önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
Yaptıklarım.
- Çalışırken müzik dinlemek.
- YouTube, Instagram, Google, WhatsApp'ta dolaşmak.
- Bazen fotoğraf. Video çekmek ile hiç işim yok.
- Sıfır oyun. oyun telefonu istemiyorum.
İstediklerim.
- Şarjı uzun süre dayansın, hızlı şarj olsun.
- Telefon beni uzun süreler götürsün. Sürekli yeni telefon alan birisi değilim. Aldığım zaman köküne kadar kullanırım. Elimdeki telefondan da anladığınız gibi.
- Uzun süre kullansam bile kasma, donma, takılma olmasın. Yağ gibi aksın. Telefonu barbar gibi kullanan biri değilim.
- Kamerası mümkünse güzel, kaliteli olsun.
- Ses kalitesi iyi olabilir belki.