Neler Yeni

20.000TL Sistem Toplama

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
İşlemci
anakart
ram
sistem ssd
depolama ssd
Kasalar
Psu(güç kaynağı)
Bunu alabilirsin. Hepsini İtopya'dan alırsan büyük kazık yersin.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,419
İsim
Hakan
İlla şu olsun demiyorum merak ettim niye önermediğiniz. Önerdiğiniz diski ekleyip diğerini çıkarıyorum. Peki windows için maksimum 250gb olacak bir ssd önerir misiniz? Çünkü aynı diskin 250gb olanını seçmiştim.
SN750 250GB.
Ballistix de alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Berkay
İşlemci
anakart
ram
sistem ssd
depolama ssd
Kasalar
Psu(güç kaynağı)
Itopya üzerinden topladığımda sıvı soğutucu olmadan 13.500 oluyor ki sıvı soğutma almam gerekiyor önerdiğiniz işlemcinin stok fanı yokmuş kaldı ki stok fanı soğutur mu o da düşündürüyor. 14.000 üzerine çıkmam mümkün değil malesef. Halihazırdaki sistem için önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba?

Nachi

80+ Platinum
Itopya üzerinden topladığımda sıvı soğutucu olmadan 13.500 oluyor ki sıvı soğutma almam gerekiyor önerdiğiniz işlemcinin stok fanı yokmuş kaldı ki stok fanı soğutur mu o da düşündürüyor. 14.000 üzerine çıkmam mümkün değil malesef. Halihazırdaki sistem için önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba?
Sizinki iyi değil kazık kötü parça

Nachi

80+ Platinum
Tavsiyem iyi stabil serin olması için minimum kaliteli 360dır.
belki çok kaliteli 240mm olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem toplamayı bilmiyorum. Montaj sırasında bir şeyi kırarsam kar edeyim derken çok daha büyük zarar ederim diye korkuyorum.
Birsürü rehber var rahat ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Berkay
Tavsiyem iyi stabil serin olması için minimum kaliteli 360dır.
belki çok kaliteli 240mm olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birsürü rehber var rahat ol
20.000₺ fiyatlı bir sistem üzerinde ilk defa yaptığım bir işi yapmaya gerçekten cesaret edemem ^^ Siz bildiğiniz için basit geliyor elbet ama benim gerçekten gözümü korkutuyor. Arkadaşın önerdiği ssdler ile fiyat 600₺ daha düştü. Kurduğunuz sistemde tomahawk anakartı kullandığınız için o anakartı ekleyip gaming plusı çıkarıyorum. Başka bir öneriniz var mı?

Nachi

80+ Platinum
20.000₺ fiyatlı bir sistem üzerinde ilk defa yaptığım bir işi yapmaya gerçekten cesaret edemem ^^ Siz bildiğiniz için basit geliyor elbet ama benim gerçekten gözümü korkutuyor. Arkadaşın önerdiği ssdler ile fiyat 600₺ daha düştü. Kurduğunuz sistemde tomahawk anakartı kullandığınız için o anakartı ekleyip gaming plusı çıkarıyorum. Başka bir öneriniz var mı?
Niye 20000tlye ilk defa toplayan var Ama.

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Gayet güvenilir bir site bu pcyi bu upgradelerle alirsaniz işinizi fazlasıyla gorürü zaten 3080in 6-8k arasına düsmesi hemen olmaz o zamana kadar pc'siz de kalmazsınız
Ürün linki:
Yükseltilmiş hali:
20210715_130119.jpg

Top Bottom