Hydra Dynamo
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
dostum sıfır düşünüyrosan s22İnanın çevremde hic honor kullanan yok o yüzden biraz şüpheliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sade bir şey iyi olur![]()
dostum sıfır düşünüyrosan s22İnanın çevremde hic honor kullanan yok o yüzden biraz şüpheliyim
Hocam sade bir şey iyi olur![]()
Hocam 3 taksit nerden alabilirimdostum sıfır düşünüyrosan s22
bakayımHocam 3 taksit nerden alabilirim
Hocam 3 taksit nerden alabilirim
dostum 3 taksit 21700 geliyor bozar mı?Hocam 3 taksit nerden alabilirim
Hocam 3 taksit nerden alabilirim
şarj o kadar kötü değil bence ben kullanıyorum çok yoğun kullanımda 2 kere şarja takıyorumOyun oynamiyorsan S22 alabilirsin. Tasarımı sade ve şık, kamera olarak çok iyi bir cihaz. Ama şarjı çok iyi gitmiyor haberin olsun.
Bozmaz hocam ben 6 yıldır Irak'tan kaçak poco kullanıyorum günde 3/4 kez takıyorum sarjadostum 3 taksit 21700 geliyor bozar mı?
![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
şarj o kadar kötü değil bence ben kullanıyorum çok yoğun kullanımda 2 kere şarja takıyorum
Evet bende de var. Günde bende 2 kez şarj ediyorum fakat güç tasarrufu ile kullanıyorum.dostum 3 taksit 21700 geliyor bozar mı?
![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
şarj o kadar kötü değil bence ben kullanıyorum çok yoğun kullanımda 2 kere şarja takıyorum
dostum android en iyi telefon samsung bence fazla düşünmeyin bir sonraki alacağın telefon için satınca fazla zarar etmezsin honor fazla kişi kullanmıyor fiyat öldürürler en iyisi eğer bir üst model istiyorsan s23 2. el az kullanılmış 23 24 bine bulabilirsin dostumBozmaz hocam ben 6 yıldır Irak'tan kaçak poco kullanıyorum günde 3/4 kez takıyorum sarjafarklı bir öneriniz varsa açığım aslında honorun 500 GB olması çok tatmin edici ama biraz bakayım dedim
kardeşime yd 13 pro plus aldım baya memnun geçen hafta 120w şarj ile 12500 e aldım 8. aya kadar kayıt gerek yok kayıt istersende 1000tl felan sanıırm güncelleme sıfırlama yapabiliyorsunBeyler telefonlar 6 taksit olmuyormuş o yüzden bütçeyi baya düşürmek zorunda kaldım bana 20.000 Tl'ye kamerası güzel ve ekran kalitesi güzel bir telefon önerir misiniz?? 3 taksitli ödeme imkanı olmasıni istiyorum bütçe biraz aşabilir