Öneri 20-20K iRacing İçin Direksiyon Seti Önerisi

Moza R3, oneririm. Sezer Unlu var bilir misin ama bende bu fiyat bantlarinda ona danismistim hangisini almaliyim diye, kesinlikle bunu al dedi bir guzelde aciklama yapti. Diger ferrari logolu veya logitechlerden ziyade bu daha iyi. Daha almak nasip olmadi ama bende arastirdim biraz kayisli, kayissiz vesaire veya hibrit hem kayis hemde adini unuttugum bir tur daha vardi onlari falan bunu yabanci forumlarda da oneren cok onlara gore dolar araliginda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baslangic icinde, bu fiyata gore de alinabilecek en makulu olan bu BENCE.

Moza R3, oneririm. Sezer Unlu var bilir misin ama bende bu fiyat bantlarinda ona danismistim hangisini almaliyim diye, kesinlikle bunu al dedi bir guzelde aciklama yapti. Diger ferrari logolu veya logitechlerden ziyade bu daha iyi. Daha almak nasip olmadi ama bende arastirdim biraz kayisli, kayissiz vesaire veya hibrit hem kayis hemde adini unuttugum bir tur daha vardi onlari falan bunu yabanci forumlarda da oneren cok onlara gore dolar araliginda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baslangic icinde, bu fiyata gore de alinabilecek en makulu olan bu BENCE.
evet biliyorum sezer ünlüyü cevap için teşekkürler

O bütçede sıfır Moza R3 veya ikinci el Moza R5 en iyi seçenek olur. Çünkü bu setler Direct Drive çalışma mantığıyla üretiliyor ve diğer dişli-kayışlı direksiyon setlerine oranla çok daha iyi bir hissiyat sunuyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri