RTx 4060 ti alabilirsin20/22 arası hazır sistem arıyorum. Çizim, edit, oyun oynamak için kullanacağım. Şimdiden teşekkürler^^
Fendir için Intel daha iyi olur ve amad işlemciler olmaz
Bunu alabilirsiniz hocam
Bu bütçede rtx 4060ti + intel i5 12. Nesil işlemcili sistem yok sanırımFendir için Intel daha iyi olur ve amad işlemciler olmaz
Hocam AMD kötü bir işlemci Intel dha iyi olur eşit yapacağı icinBu bütçede rtx 4060ti + intel i5 12. Nesil işlemcili sistem yok sanırım
Hocam AMD kötü bir işlemci Intel dha iyi olur eşit yapacağı icin
Bu bütçede rtx 4060ti + intel i5 12. Nesil işlemcili sistem yok sanırım
20/22 arası hazır sistem arıyorum. Çizim, edit, oyun oynamak için kullanacağım. Şimdiden teşekkürler^^
Hocam AMD eşit ve rendir için intele gore gerideAMD kötü bir işlemci ? AMD marka bu arada öncelikle modele göre iyi kötü.
![]()
NOVA-3070 / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam AMD eşit ve rendir için intele gore geride
4060 ti 3070 e göre daha iyi olduğunu ve yeni nesil olduğunu biliyorum4060 Ti sistem yerine 3070 önermek saçmalık. Aynı zamanda geride derken pek farkları yok o kadarda. Video edit renderla uğraşan biri olarak söylüyorum.