20-25 bin TL bütçem var kasa + monitor toplamak istiyorum valorant ve başka oyunlarda 80 fps ve üstü bir performans istiyorum tavsiyelerinizi yazabilirsiniz
İ3 13. NESİL 406020-25 bin TL bütçem var kasa + monitor toplamak istiyorum valorant ve başka oyunlarda 80 fps ve üstü bir performans istiyorum tavsiyelerinizi yazabilirsiniz
İkiside alınmazİ3 13. NESİL 4060
İ5 12. NESİL 3060 12 GB
Bu iki kasadan birini seç hocam istersen 4060 vs 3060 oyun teslerine bakablirsin senin terciğin ya işlemciyi bi tık yükseltip i5 alabilirsin ya da yeni nesil olsun diyosan hem 4060 hem i3 13. nesil alabilirsin monitörüde 3-4 k bandında bulabilirsin 144hz ama bu iki kasaya iyi bak
20-25 bin TL bütçem var kasa + monitor toplamak istiyorum valorant ve başka oyunlarda 80 fps ve üstü bir performans istiyorum tavsiyelerinizi yazabilirsiniz
nasıl alınmaz hocam fp bence rtx ler içinİkiside alınmaz
4060 Tİ Lİ20-25 bin TL bütçem var kasa + monitor toplamak istiyorum valorant ve başka oyunlarda 80 fps ve üstü bir performans istiyorum tavsiyelerinizi yazabilirsiniz
Dostum sen attığın sistemin sadece ekran kartına bakıyorsun galiba. Sistemlerden anlayıp hazır sistem önerisi verebiliyorsan niçin ikiside alınmaz dediğimi anlaman lazım sistem parçalarına tekrar bak istersennasıl alınmaz hocam fp bence rtx ler için
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 Tİ Lİ
buna da bakabilirsin dostum
G5 almayın, önermeyin.Çözüldü✓ - 20K Milli Sistemimiz
https://www.gencergaming.com/solis anakart: Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX işlemci: AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz ekran kartı: Asrock Radeon RX 6700 XT Challenger Dual 12 GB GDDR6 192 Bit ram: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 ssd: AGI NVMe M.2 1TB M.2...forum.donanimarsivi.comSamsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms 2K Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms 2K Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms 2K Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5 10 fps fazla alacam diye 4060 yerine AMD almazdım şahsen daha önceki kartımda AMD'di watman hatasından kendimden geçerken evde çıkan kıyamet senaryosu hala aklıma geliyor. VRAM olarak tabii daha geleceğe yönelik bir kart RX6700XT ama AMD kullanmadıysanız şokalara hazır olun daha önce. RTX kullanacaksanız zaten AMD hala geride.Çözüldü✓ - 20K Milli Sistemimiz
https://www.gencergaming.com/solis anakart: Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX işlemci: AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz ekran kartı: Asrock Radeon RX 6700 XT Challenger Dual 12 GB GDDR6 192 Bit ram: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 ssd: AGI NVMe M.2 1TB M.2...forum.donanimarsivi.com
sistem parçalarına ne var fp orta segment bir sistem zaten 4060 ti li ya da 4060 lı 20 k dan aşağı kasa atabilir misin .Dostum sen attığın sistemin sadece ekran kartına bakıyorsun galiba. Sistemlerden anlayıp hazır sistem önerisi verebiliyorsan niçin ikiside alınmaz dediğimi anlaman lazım sistem parçalarına tekrar bak istersen
Son attığında alınmaz.
Hocam vatan toplu OEM sistemler var oraya göz at istersen bu aralar gayet uygun sistemler var20-25 bin TL bütçem var kasa + monitor toplamak istiyorum valorant ve başka oyunlarda 80 fps ve üstü bir performans istiyorum tavsiyelerinizi yazabilirsiniz
aynen öyle hocam ben de attım zaten linkleri arkadaş baksın diye mantıklı olanlarıHocam vatan toplu OEM sistemler var oraya göz at istersen bu aralar gayet uygun sistemler var
Dostum şaka mı yapıyorsun ? belliki sistemlerden anladığın yok. O sistem niye diğerlerinden ucuz peki bunu sorgula bakayım. Anlayamacaksın büyük ihtimalle çünkü pc'den anladığın yok birde adama sistem tavsiyesi veriyorsun.sistem parçalarına ne var fp orta segment bir sistem zaten 4060 ti li ya da 4060 lı 20 k dan aşağı kasa atabilir misin .
Pc den çok anlıyorsan keşke arkadaşa sistem tavsiyesi verseydin her şeyi eleştirmek dışında bende vatandan hazır kasa almıştım zamanında arkadaş da aldı kasayı beğenmiyorsan değiştirirsin başka psu lu kasayla seçeneklerde var zaten neyi alıp veremediğini anlamadım ne zoruna gidiyor bu sistemlerde 20 k ya elle toplasan bu parçaları koysan zaten bu paralara alabileceğini düşünmüyorum. Madem ben bilmiyorum sen biliyorsan kasa at yorumlayalımDostum şaka mı yapıyorsun ? belliki sistemlerden anladığın yok. O sistem niye diğerlerinden ucuz peki bunu sorgula bakayım. Anlayamacaksın büyük ihtimalle çünkü pc'den anladığın yok birde adama sistem tavsiyesi veriyorsun.