Neler Yeni

20-23 BIN TL YE PC ÖNERİSİ MONİTOR DAHIL

Pc den çok anlıyorsan keşke arkadaşa sistem tavsiyesi verseydin her şeyi eleştirmek dışında bende vatandan hazır kasa almıştım zamanında arkadaş da aldı kasayı beğenmiyorsan değiştirirsin başka psu lu kasayla seçeneklerde var zaten neyi alıp veremediğini anlamadım ne zoruna gidiyor bu sistemlerde 20 k ya elle toplasan bu parçaları koysan zaten bu paralara alabileceğini düşünmüyorum. Madem ben bilmiyorum sen biliyorsan kasa at yorumlayalım ;)
Sistem tavsiye vermişler zaten?
senin attığın sistemlerin psu'suna bak bakayim pc'den anlayan arkadaş. Adama sistem aldırtıp 1 hafta sonra bütün parçalarını kullanılmaz hale getirteceksin. Kasa değişdirdiği zaman fiyat artıyor zaten başka siteden de alabilir o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AHAHAH VELET LA BU

Güzel sistem bu ama asla AMD önermem kullanmış biri olarak inşallah 6000 serisinde düzeltmişlerdir ama umudum 0 gibi.
Sorunun cevabını vermişsin zaten. Kullanmamışsın.

Sistem tavsiye vermişler zaten?
senin attığın sistemlerin psu'suna bak bakayim pc'den anlayan arkadaş. Adama sistem aldırtıp 1 hafta sonra bütün parçalarını kullanılmaz hale getirteceksin. Kasa değişdirdiği zaman fiyat artıyor zaten başka siteden de alabilir o zaman.

AHAHAH VELET LA BU
hayır 500 lira fazla verip thermaltake kasa alıp keyfine bakabilir. En azından seçenekleri değerlendirebileceği bir şey atıyorum amd fan boyluğu yapmıyorum dostum

hayır 500 lira fazla verip thermaltake kasa alıp keyfine bakabilir. En azından seçenekleri değerlendirebileceği bir şey atıyorum amd fan boyluğu yapmıyorum dostum
Fanboyluk? dostum daha ne yapıp ne yazdığımı bilmiyorsun. Sen 3 tane sistem atmışsın ve hepsi nvidia kim fanboy belli oluyor engel atıyorum uğraşamam.

Sorunun cevabını vermişsin zaten. Kullanmamışsın.
Soru yok farkındaysan cümlemde. İlkokulu tekrar okuyacaksan oku veya tavsiye verme yazık insanın tecrübesi ve duygularıyla bu kadar kolay oynayamazsın. Ayrıca insanda bir haysiyet olur anonim olduğunuzdan işin b*kunu çıkartıyorsunuz. Medeni ve dikkatli cümlelerde yaşadıklarımı ve kendi düşüncelerimi paylaşmak için giriyorum bu foruma senin leş cevaplarını dinlemeye değil yazdığın cümleye dikkat et karşında okuma özürlüsü yok senin. İnsan gibi bir sistem önereceğiz veya seçeceğiz onunda suyunu çıkarttın. Daha da bir şeyler yazarımda kavga etmek istemiyorum burada. AMD'de kullanmamış biri olsam tamam hayatımda yazık ya.

Soru yok farkındaysan cümlemde. İlkokulu tekrar okuyacaksan oku veya tavsiye verme yazık insanın tecrübesi ve duygularıyla bu kadar kolay oynayamazsın. Ayrıca insanda bir haysiyet olur anonim olduğunuzdan işin b*kunu çıkartıyorsunuz. Medeni ve dikkatli cümlelerde yaşadıklarımı ve kendi düşüncelerimi paylaşmak için giriyorum bu foruma senin leş cevaplarını dinlemeye değil yazdığın cümleye dikkat et karşında okuma özürlüsü yok senin. İnsan gibi bir sistem önereceğiz veya seçeceğiz onunda suyunu çıkarttın. Daha da bir şeyler yazarımda kavga etmek istemiyorum burada. AMD'de kullanmamış biri olsam tamam hayatımda yazık ya.
Boşver kanka ne beklersin :))))

Soru yok farkındaysan cümlemde. İlkokulu tekrar okuyacaksan oku veya tavsiye verme yazık insanın tecrübesi ve duygularıyla bu kadar kolay oynayamazsın. Ayrıca insanda bir haysiyet olur anonim olduğunuzdan işin b*kunu çıkartıyorsunuz. Medeni ve dikkatli cümlelerde yaşadıklarımı ve kendi düşüncelerimi paylaşmak için giriyorum bu foruma senin leş cevaplarını dinlemeye değil yazdığın cümleye dikkat et karşında okuma özürlüsü yok senin. Daha da bir şeyler yazarımda kavga etmek istemiyorum burada. AMD'de kullanmamış biri olsam tamam hayatımda yazık ya.
Dostum 6000 serisi kullanmadım diyorsun. 400'den 5000 serisine kadar amd'nin çoğu kartı sorunlu zaten.

Dostum 6000 serisi kullanmadım diyorsun. 400'den 5000 serisine kadar amd'nin çoğu kartı sorunlu zaten.
Sen 6000 serisi al hocam ben rtx den devam bir daha da bilgin olmadığın konu hakkında yorum yapma bence çok bilgisi olan adam kasanın parçalarına laf edip sonra psu dert etmez öteye

Bir laf vardır bir şeyi savunmak için illa kullanmaya gerek yok diye. İstemeyerek yapıyorum inan bana ama o watman hatası günlerimi yemişti en önemli yıllarımda. Şimdi ister istemez GPU tarafında AMD antisi gibi oldum ama sıkıntı yaşamayan kullanıcılara da saygım sonsuzdur.

Kanka bak konuda ilk sayfada attığım kasalara bakar mısın arkadaş hepsine alınmaz dedi alınabilir dediği kasa da 1 tane amd kasası attı sadece benim attığım kasaların psu su kötüymüş alınmaz mış :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Yaani? bende sana nvidia da yada intel de sorun yaşayanları atayım mı buraya?

Wattman hatası ne ilk önce sen onu biliyor musun? ondan sonra senle muhattap olacağım. Bilmiyorsan uğraşamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,135
Üyeler
173,464
Son üye
nedenlazım
Geri