Neler Yeni

20-25 Bin tl hazır sistem önerisi (AMD EKRAN KARTI İSTEMİYORUM)

Ghost___

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
20000
(AMD EKRAN KARTI İSTEMİYORUM ama işlemci olur)
20-25k arası mantıklı sistem önerisi lazım bütçeyi aşmadan ama daha mantıklı 15-20k arası varsa oda olur ona göre bir sistem önerirseniz sevinirim (aklıma takılan 4060 8gb mantıklı mı bilemedim 25k bütçelerde)

20-25k arası mantıklı sistem önerisi lazım bütçeyi aşmadan ama daha mantıklı 15-20k arası varsa oda olur ona göre bir sistem önerirseniz sevinirim (aklıma takılan 4060 8gb mantıklı mı bilemedim 25k bütçelerde)
Amd istememe sebebin nedir

Hep nvdia kullandım memnunum ve yazılımsal olarak daha iyi bence o yüzden
4060 8gb alırsan şimdide olduğu gibi birçok oyunda vram darboğazı yiyeceksin ve performansta 7600xtye göre geride kalacaksın. Zaten amdnin kendi yazılımıda çok gelişti.

4060 8 gb iyi bir kart değil kesinlikle AAA oyunlarda mutlu etmez paraya yazık şu amd haterlığınıda bırakın artık adamlar geliştirdi kendini takım tutar gibi marka tutmayalım

4060 8 gb iyi bir kart değil kesinlikle AAA oyunlarda mutlu etmez paraya yazık şu amd haterlığınıda bırakın artık adamlar geliştirdi kendini takım tutar gibi marka tutmayalım
tamam amd de olur ama önerin 20k civarı

tamam amd de olur ama önerin 20k civarı
ben senin yerine olsam 20-25k bandında tamamı sıfır sistem bakacağıma
ekran kartı hariç herşeyi sıfır alırım
ekran kartını 2. el alırım ama 4060 a göre daha iyi seçim olabilecek bir kart alırım
ilerde ekran kartı yükseltme bütçem olduğunda da satarım kartı üstüne koyar güzel bir ekran kartı alırım

Geri