S24feBu hafta içinde yeni telefona geçeceğim Poco x7 pro ve s24fe arasında kaldım ne alsam karar veremedim sizce hangi telefon daha sağlıklı olur(başka önerilerede açığım)
şimdi bakınca 24fe fazla yüksek geliyor onun yerine 23fe alsamda kurtarmazmı Poco x7 pro yerineS24fe
23fe de guzel telefondur pisman etmezşimdi bakınca 24fe fazla yüksek geliyor onun yerine 23fe alsamda kurtarmazmı Poco x7 pro yerine
Fazla yüksek ne demek hocam?şimdi bakınca 24fe fazla yüksek geliyor onun yerine 23fe alsamda kurtarmazmı Poco x7 pro yerine
fiyat bakımından diğerkilerden daha yüksek 256 versiyonuFazla yüksek ne demek hocam?
S24 FE varken S23 FE almayın.
s23fe bataryası kötü hocam ve işlemcisi de çok eskişimdi bakınca 24fe fazla yüksek geliyor onun yerine 23fe alsamda kurtarmazmı Poco x7 pro yerine
S24 FE.Bu hafta içinde yeni telefona geçeceğim Poco x7 pro ve s24fe arasında kaldım ne alsam karar veremedim sizce hangi telefon daha sağlıklı olur(başka önerilerede açığım)
Olabilir, ama değecek bir fark. S23 FE 5 yıl güncelleme sözü 2'sini aldı 3 yıl güncelleme alacak. S24 FE'nin 6 yılı var. Artı olarak 6.7" ekran, önceki FE'lere göre iyi batarya performansı, 2400E islemci...fiyat bakımından diğerkilerden daha yüksek 256 versiyonu