Öneri 20-30Bin tl arasında laptop

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
30.000
Günlük işler için kullanacağım arada kütüphaneye götüreceğim ofis programlarını rahat çalıştıracak ve uzun yıllar götürecek bir laptopa ihtiyacım var sessiz kullanışlı ve rahat olmasını istiyorum aklımda Huawei Matebook D14 çok hoşuma gitti vatan, MediaMarkt gibi yerlere gittiğimde onun yerine HP model bir laptop önerdiler laptopun sağlam olmasını istiyorum fakat gösterdikleri HP laptopun üzerine basınca klavye hareket ediyor kırılacak gibi esniyor Huawei'nin de tek dezavantajlı yanı yükseltme yapılmadığının söylenmesi. Haricinde herhangi bir istemediğim noktası yok.
Aklımdaki modeller.
Bu modeller veya bildiğiniz önerebileceğiniz başka kaliteli bir laptop var mı dediğim gibi 20-30k arası bir bütçem var.
16 GB RAM ve 512 GB hafızası olması yeterli ağır programlar kullanmayacağım sadece Office ve ders programları.

Günlük işler için kullanacağım arada kütüphaneye götüreceğim ofis programlarını rahat çalıştıracak ve uzun yıllar götürecek bir laptopa ihtiyacım var sessiz kullanışlı ve rahat olmasını istiyorum aklımda Huawei Matebook D14 çok hoşuma gitti vatan, MediaMarkt gibi yerlere gittiğimde onun yerine HP model bir laptop önerdiler laptopun sağlam olmasını istiyorum fakat gösterdikleri HP laptopun üzerine basınca klavye hareket ediyor kırılacak gibi esniyor Huawei'nin de tek dezavantajlı yanı yükseltme yapılmadığının söylenmesi. Haricinde herhangi bir istemediğim noktası yok.
Aklımdaki modeller.
Bu modeller veya bildiğiniz önerebileceğiniz başka kaliteli bir laptop var mı dediğim gibi 20-30k arası bir bütçem var.
16 GB RAM ve 512 GB hafızası olması yeterli ağır programlar kullanmayacağım sadece Office ve ders programları.
Casper önermem çok kötü bir marka. Huawei kullanmadığım için yorum yapamam tek önerim Dell olabilir.

Casper önermem çok kötü bir marka. Huawei kullanmadığım için yorum yapamam tek önerim Dell olabilir.
Dell marka laptoplar internette gerçekten uygun fiyata bulunuyor garip geliyor 120hz ekranı olan kağıt üstünde huawei den daha güçlü gözüken bi laptopun çok daha uygun olması garip geliyor Huaweinin bileşenlerinin kaliteli markalardan geldiğini duydum ramlerin Samsung tarafından geldiği vs. dell de aynı kalite var mı o konuda şüpheliyim

Aklımdaki modeller.
Dell daha ucuza da bulunabiliyor, tasarım olarak biraz eski, yazılım konusunda da üst seviye laptoplarında sorun çıkıyorken bunlarda da çıkacak veya çıkmayacak olma ihtimali düşündürücü, bu fiyattan sonra farklı ürünler daha sağlıklı olur.
MateBooklar da bir zamanlar tekel gibiydi, pil performansı pek iyi olmasa da en azından konfigürasyon, ekran, işlemci konusunda fiyatına göre iyiydi. Şu an da birçok alternatif türediğinden geri plana düştüler. Slot imkânı da verilmiyor genelde, ya slotlar komple lehimli oluyor ya da sadece 1 adet M.2 SSD slotuna ekleme veya çıkartma yapılabiliyor, uzun vadeli olarak bir nüans.
Casper'ın da sundukları fiyatına göre gayet iyi. CPU'su fiyatına göre ortalama, ekranın hem renk kalitesi iyi hem de çözünürlüğü QHD, malzeme kalitesi, hafifliği, pil ömrü derken çoğu yönden ideal olmuş bir ürün. Casper olması şüpheye düşürebilir ancak çoğunluğu yurt dışı kaynaklı aslında markanın ürünlerinin, marka üzerinde satma girişimi var. Eksi tarafı belki RAM'i denebilir, belirtilmemiş ancak lehimli olma ihtimali var, 1 adet SSD slotu lehimsiz. H serisi CPU olsaydı performans/stabilite konusunda şüphe olabilirdi ancak U serisini idare edecektir.

OLED ekrana sahip. Gücü ve pil ömrü daha iyi. Malzeme kalitesi ve ağırlığı benzer. RAM'ler lehimli, tek SSD slotu değiştirmeye imkân tanıyor. Cihaz elde olduğu sürece 16 GB RAM'in yeteceği düşünülüyorsa seçenek, Nirvana Z100 (varsayım) ve bu model bu konuda imkân tanımıyor işin sonunda.

Geri