20 bin TL'ye kadar tablet önerisi

Tüm eko sisteme sahip olmak zorunda değilsin bence sadece tabletim apple, kulaklık telefonum Android eksiklik hiç hissetmedim
sen kullanmadığın için öyle
telefondan çektiğin kopyaladığın bir şeyi direkt tablete yapıştıramıyorsun
galerin eşitlenmiyor
daha saymama gerek yok ekosistem olarak almak için yeterli nedenler

Arkadaşımın Apple Pencil 2. nesil ile S Pen'i karşılaştırdım. Apple Pencil'in ucu sert. Ekranda sabun gibi kayıyor ve ekrana değdikçe tık tık ses yapıyor.

Bence Samsung ile not alma deneyimi daha iyi, kağıda yazma hissiyatına çok daha yakın. Samsung notes fazlasıyla iyi. 1 yıl da goodnotes samsung tablet ile bedava geliyor ama hiç ihtiyaç duymadım.
Sizinle aynı fikirde değilim, Apple ın yazma hissiyatı samsungla mukayese edilemez bence. Özellikle Samsung yumuşak ucu bir süreden sonra çok rahatsız ediyor kötü bir his bırakıyor. Kalemin incecik olması uzun sürede yoruyor.
Appleda insanların ilk başta zorlanmasinin nedeni telefon gibi not almaya çalışmaları. Kasmadan koy tableti masaya bileğinide köy tabletin üstüne sıkıntı yok. İnsanlar elleri tablete değince yanlış bir yerlere tıklıcaklsr diye not alırken ekrana temas etmemeye çalışıyor. Ama öyle bir sorun olmuyor kendi kendine bir yere tiklamiyor.
Eğer birden çok dersiniz varsa ve klasörler içinde düzenli bir yapı oluşturmak istereseniz goodnotes veya notability tercih etmek zorunlu oluyor bir yerden sonra. Sağladıkları esneklik ve düzenlilik çok iyi

Sizinle aynı fikirde değilim, Apple ın yazma hissiyatı samsungla mukayese edilemez bence. Özellikle Samsung yumuşak ucu bir süreden sonra çok rahatsız ediyor kötü bir his bırakıyor. Kalemin incecik olması uzun sürede yoruyor.
Appleda insanların ilk başta zorlanmasinin nedeni telefon gibi not almaya çalışmaları. Kasmadan koy tableti masaya bileğinide köy tabletin üstüne sıkıntı yok. İnsanlar elleri tablete değince yanlış bir yerlere tıklıcaklsr diye not alırken ekrana temas etmemeye çalışıyor. Ama öyle bir sorun olmuyor kendi kendine bir yere tiklamiyor.
Eğer birden çok dersiniz varsa ve klasörler içinde düzenli bir yapı oluşturmak istereseniz goodnotes veya notability tercih etmek zorunlu oluyor bir yerden sonra. Sağladıkları esneklik ve düzenlilik çok iyi
Kalem incecik falan değil, standart kalem ebatlarında. Telefonlarda kullanılan kalemle mi karıştırıyorsunuz? Samsung'un 2012 yılında çıkan ilk kalemli tabletinden beri elinizi ekrana yaslayarak yazabiliyorsunuz. Samsung tabletin kaleminden değil de başka bir kalemden mi bahsediyorsunuz? Söylediklerinizin kullandığım kalemle alakası yok. Apple Pencil kullanan arkadaşım da Samsung'un yazma hissiyatını daha iyi buldu.

Klasörlemek için Goodnotes ve Notability tercih etmek zorunlu mu? 😂 Samsung Notes uygulamasına baksanız klasörlemenin ve organize etmenin kolay olduğunu görürdünüz. Önce bir süre deneyimleyip sonra fikir beyan etmeye ne dersiniz?

Kalemi incecik falan değil. Standart kalem ebatlarında. Telefonlarda kullanılan kalemle mi karıştırıyorsunuz? Samsungun 2012 yılında çıkan ilk kalemli tabletinden beri elinizi ekrana yaslayarak yazabiliyorsunuz. Samsung tabletin kaleminden değil de başka bir kalemden mi bahsediyorsunuz? Söylediklerinizin kullandığım kalemle alakası yok. Apple pencil kullanan arkadaşım da samsung'un yazma hissiyatını daha iyi buldu.

Klasörlemek için Goodnotes ve notability tercih etmek zorunlu mu? 😂 Samsung Notes uygulamasına baksanız klasörlemenin ve organize etmenin kolay olduğunu görürdünüz. Önce bir süre deneyimleyip sonra fikir beyan etmeye ne dersiniz?
1771869086709.webp

övdüğüm o kalem (sağdaki)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalem incecik falan değil, standart kalem ebatlarında. Telefonlarda kullanılan kalemle mi karıştırıyorsunuz? Samsung'un 2012 yılında çıkan ilk kalemli tabletinden beri elinizi ekrana yaslayarak yazabiliyorsunuz. Samsung tabletin kaleminden değil de başka bir kalemden mi bahsediyorsunuz? Söylediklerinizin kullandığım kalemle alakası yok. Apple Pencil kullanan arkadaşım da Samsung'un yazma hissiyatını daha iyi buldu.

Klasörlemek için Goodnotes ve Notability tercih etmek zorunlu mu? 😂 Samsung Notes uygulamasına baksanız klasörlemenin ve organize etmenin kolay olduğunu görürdünüz. Önce bir süre deneyimleyip sonra fikir beyan etmeye ne dersiniz?
samsung notes çok iyi ilerde ai özelliklerinin gelişmiş halini direkt oraya entegre ederler
bir de good locku samsung notes için falan uygulamasını yapsalar keşke klasörlerin olduğu sayfayı özelleştirmek istiyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,251
Üyeler
189,233
Son üye
yusfdmrcii
Geri