20 bin TL'ye sistem yenileme

4060 a 500w da yeter eğer kaliteli bir şeyse, denersin, cok kapanma flaan olursa 600w falan yap rahat yeter

bu kartla 600w kullandım no name, 650w sharkoonla kullanıyom şu an

i5 10400f
gigabyte h510-m
24gb ram 3200mhz
500w psu
rx 550
500gb ssd

20bin tl ye sistemimi yenilemek istiyorum düşüncelerinizi bekliyorum
ekran kartı işlemci anakart sat
oradan 7k gelirse 27-28k para olucak elinde
ister ramleride satar ddr5 geçersin
ya da ddr4de baya iyi bir sistem kurarsın örneğin rx7800xt-7700xt r5 5600
Bana kalırsa ne olursa olsun amd geçin

ekran kartı işlemci anakart sat
oradan 7k gelirse 27-28k para olucak elinde
ister ramleride satar ddr5 geçersin
ya da ddr4de baya iyi bir sistem kurarsın örneğin rx7800xt-7700xt r5 5600
Bana kalırsa ne olursa olsun amd geçin
hocam yuksek ihtimalle parcalari satamam şehir felanda kuçuk 20k butceyi max 21 yada 22 yapabilirim gibi duruyo

bu 2 fp kralının yanına kalan 2si olmamış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o zaman hocam önce alacaksın sonra satmaya çalışacaksın

20kya istersen direkt olarak işlemci anakart ve gpu bulayım?

bu 2 fp kralının yanına kalan 2si olmamış
deep cool adamdır ya, aylardır fiyatı sabit, DA da kendi videosunda no name 240 mm sıvı sogutma bile kule tipiye göre baya soguttugunu söylediydi, gösterdide, görüntüsüde bence kule tipine göre iyi. beyaz isterse diye dümenden attım diğerini de.

deep cool adamdır ya, aylardır fiyatı sabit, DA da kendi videosunda no name 240 mm sıvı sogutma bile kule tipiye göre baya soguttugunu söylediydi, gösterdide, görüntüsüde bence kule tipine göre iyi. beyaz isterse diye dümenden attım diğerini de.
yok hocam ürünle alakalı sorun yok sıkıntı stabil olmaması git gide ısınmaya başlıyo sabit volt ve frekansta hızlı ama düşmekte bir soğutma sağlıyor

mesela aynı fiyata frost commender ve phantom spirit var

hocam sadece 2. el ekran kartı olucak muhtemelen haberin olsun ondada güvenilir bir mağaza var istersen

yok hocam ürünle alakalı sorun yok sıkıntı stabil olmaması git gide ısınmaya başlıyo sabit volt ve frekansta hızlı ama düşmekte bir soğutma sağlıyor

hocam sadece 2. el ekran kartı olucak muhtemelen haberin olsun ondada güvenilir bir mağaza var istersen
isterim hocam istemez olurmuyum yeterki uygun olsun

Ben yine de DC babaya güvenip sıbvı sogutrma alırdıjm arkadası bılmem. Ek olarak anakarta para verecegın ekran kartı ve ıslemcıyı daha da guclendıersın anakarta para vermenın manası yok ddr5 te çıkmışken hazır, ben anakartaa para vermeyi doğru bulmuyorum. Tartışılır orası ayrı

isterim hocam istemez olurmuyum yeterki uygun olsun
sarı siteden param güvendeyle ekran kartı ıslemcı cek, aynı sekılde de sat, kasan iyiyse 600 700w da psu koy geç.

hocam piyasa çok zamlanmış 🫥
en son ben baktığımda 7500f 4000di ne olmuş valla

burası 10.5k ediyor elindeki parçaları satarsan ram+2. el gpu şeklinde çekebilirsin

am4 deneyelim dersek

bu şekildedir 8k ediyor yaklaşık bunada sadece gpu çözüyoruz bunun yanında ayrıca 512gb ssd de alabilirsin

Ben yine de DC babaya güvenip sıbvı sogutrma alırdıjm arkadası bılmem. Ek olarak anakarta para verecegın ekran kartı ve ıslemcıyı daha da guclendıersın anakarta para vermenın manası yok ddr5 te çıkmışken hazır, ben anakartaa para vermeyi doğru bulmuyorum. Tartışılır orası ayrı

sarı siteden param güvendeyle ekran kartı ıslemcı cek, aynı sekılde de sat, kasan iyiyse 600 700w da psu koy geç.
bu parça parça satmaktan hızlı olur ama daha ucuza gider parça parçadan hocam bence konu sahibi

elindeki parçalararın hepsini satsın(param güvende ile)
elinde muhtemelen 35-40k olucak

bu paraya iyi bir sistem dizilir

hocam piyasa çok zamlanmış 🫥
en son ben baktığımda 7500f 4000di ne olmuş valla

burası 10.5k ediyor elindeki parçaları satarsan ram+2. el gpu şeklinde çekebilirsin

am4 deneyelim dersek

bu şekildedir 8k ediyor yaklaşık bunada sadece gpu çözüyoruz bunun yanında ayrıca 512gb ssd de alabilirsin

bu parça parça satmaktan hızlı olur ama daha ucuza gider parça parçadan hocam bence konu sahibi

elindeki parçalararın hepsini satsın(param güvende ile)
elinde muhtemelen 35-40k olucak

bu paraya iyi bir sistem dizilir
saticam hocam 20k ile zor gozukuyo cunku

Geri