20 bine 32 gb ram önerisi

Cl aslında mhz kadar önemlidir mhz hızı cl ise gecikmesidir cl40 çok fazla ve mhz değeride en az 5600 olmalı elindeyse 6000mhz tercih et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer 64 gb istersen bundan 2 tane alabilir aralıklı olarak https://www.akakce.com/monitor/en-u...qhd-ips-oyuncu-monitoru-fiyati,335781813.html yalnız bana sorarsan bu çok iyi https://www.akakce.com/monitor/en-u...qhd-ips-oyuncu-monitoru-fiyati,335781813.html 6000 mhz cl30 gecikme mükemmel.

Son düzenleme:
Elimde mevcut hocam beyaz renk özelden görüşelim istersen

Acelen yoksa bekle 1 ram 10k şu an hayatta verilmez. Satılmadıkça düşecek zaten piyasa.

Bu arada tüm slotları doldurmayın. AMD tarafında halen dört kanal bellekte istirar sorunu var.

RGB olsun diyorsan:

Zaten bütçeni aşıyor, ama AMD'de halen 6000 MHz üstünde istikrar sorunları var. Şu an AM5 için en ideal 6000 MHz CL30 bellek almak. Bu iki marka da gayet iyi.

Ben yapay zeka kaynaklı zamların açıkcası 1-2 sene içerisinde düşeceğini sanmıyorum. En fazla 5-6 ay sonra Çinliler birden fazla bellek markası çıkarırı o zaman onlardan dolayı bir düşüş olabilir. Ayrıca asgari ücret zamları da bu firmalarda daha yansımadı. Kısaca bütçeniz varsa alın. Ayrıca 32 GB bellek bu zamlardan sonra uzun süre kullanılacaktır. Artık kullanıcılar Twitter, Reddit vb. Windows, uygulamalar vb. tükettiği bellekleri linç ettirerek düzeltiyorlar. Sizlerde bu tarz şeyleri (yabancı hesaplar) takip edip destekelyebilirsiniz. Saçma gelebilir ama Twitter'da marka linci işe yarıyor.

Son düzenleme:
Bu arada tüm slotları doldurmayın. AMD tarafında halen dört kanal bellekte istirar sorunu var.

RGB olsun diyorsan:

Zaten bütçeni aşıyor, ama AMD'de halen 6000 MHz üstünde istikrar sorunları var. Şu an AM5 için en ideal 6000 MHz CL30 bellek almak. Bu iki marka da gayet iyi.

Ben yapay zeka kaynaklı zamların açıkcası 1-2 sene içerisinde düşeceğini sanmıyorum. En fazla 5-6 ay sonra Çinliler birden fazla bellek markası çıkarırı o zaman onlardan dolayı bir düşüş olabilir. Ayrıca asgari ücret zamları da bu firmalarda daha yansımadı. Kısaca bütçeniz varsa alın. Ayrıca 32 GB bellek bu zamlardan sonra uzun süre kullanılacaktır. Artık kullanıcılar Twitter, Reddit vb. Windows, uygulamalar vb. tükettiği bellekleri linç ettirerek düzeltiyorlar. Sizlerde bu tarz şeyleri (yabancı hesaplar) takip edip destekelyebilirsiniz. Saçma gelebilir ama Twitter'da marka linci işe yarıyor.
amazon üzerinden almam gerekiyor amazpndan önerir misiniz

Şu ram fiyatlarini görünce halen şaşırıyorum. Bu paraya ikinci el laptopp alınır yaaa. :(

Bunu al direk 20 binlik olanlar kalitesiz gerek silikon kalitesi gerek çip kalitesi iyi değil onların bu fiyatına göre kaliteli bu olmazsa lexar veya xpg al DDR5 de bu 3 marka dışında bence hiç tercih etme
1. Lexar
2. Xpg
3. Klevv bunlar dışında önerim yoktur şahsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,047
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01