20 bine bu pc nasıl?

Alıntıyı görüntüleburadan seçim yapabiliyorsunuz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lan 210 gördüm 2100 müş :O
onu biliyorum bende 2100 çok diye olmaz dedim
benim kasada uyum sorunu yok ama dimi

şuan müsait değilim hocam maalesef ama en basitinden şuan bitmediyse kampanya 7994 TL'ye alabilirsiniz ekran kartını üstelik asus dual serisi olur :) kafadan 1.5k kar
nerede satılıyor iyimiş baya

Hayatta alinmaZ

onu biliyorum bende 2100 çok diye olmaz dedim
benim kasada uyum sorunu yok ama dimi

nerede satılıyor iyimiş baya

bu da geri ödeme kampanyası detayları knk al biraz artmış fiyatı bi 20 30 tl ama işini görür yine

bu arada fiyatı 17k he daha da ucuza toplardım da şuan dediğim gibi müsait değilim

eksik bişey de yoktur herhalde üsttekinden farklı olarak

alınmaz hazır sistem bakmanı öneririm ayrica 6700xti 11400f besleyemez dar boğaz olur

bu da geri ödeme kampanyası detayları knk al biraz artmış fiyatı bi 20 30 TL ama işini görür yine

bu arada fiyatı 17k he daha da ucuza toplardım da şuan dediğim gibi müsait değilim

eksik bişey de yoktur herhalde üsttekinden farklı olarak
arada 900tl fark var benim ssd psu kasa hava soğutucu anakart çok daha iyi

alınmaz hazır sistem bakmanı öneririm ayrica 6700xti 11400f besleyemez dar boğaz olur
baya besliyor videoları var youtube da

11400f 6600xt'e kadar darboğaz yapmıyor diye biliyorum ondan sonrası kurtarmıyor bakayım yine de bi tekrardan yanlıs bilgilendirme olmasın

arada 900tl fark var benim ssd psu kasa hava soğutucu anakart çok daha iyi

baya besliyor videoları var youtube da
senin psu iyi? senin kasa iyi? senin anakarttan bi farkı yok alacağın performans aynı bitek soğutucun iyi geri kalan herşeyde ya aynı ya da daha iyi bide sen 20k dedin diye böyle bişey dedim 18k olduğunu desen zaten bakamzdım bile 18k nere 20k nere

senin psu iyi? senin kasa iyi? senin anakarttan bi farkı yok alacağın performans aynı bitek soğutucun iyi geri kalan herşeyde ya aynı ya da daha iyi bide sen 20k dedin diye böyle bişey dedim 18k olduğunu desen zaten bakamzdım bile 18k nere 20k nere
arada 2k fark yok anakartta soğutucu var kasa 80 90 cfm fanlar var 4 tane ve soğutucu çok daha iyi o net zaten zalmanın sitesine baka bilirsin çok daha iyi korumaları falan yazıyor hep ssd wd nin en iyi serisi olan black

20K'ı bana ver ben daha F/P olurum. Parça kalitesi de aşırı yüksek değil, illa teker teker toplayacağım diyorsanız Gaming Gecesindeki 3070'i çekin yavaş yavaş diğerleri alınır ya da 3060Ti.

Geri