Neler Yeni

20 DOLARA RDR2 ALINIR MI?

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
ismail sağlam
RDR2 çok övülen bir oyun daha önce rdr2 hakkında ne bir video izledim ne bir tanıtım oyun hakkında bildiğim tek şey rockstarın olduğu acer nitro 5 laptopla rdr2 oynanır mı? 3050 ve r7li versiyon acer nitro an515-46 diye geçen versiyon
690lira civarına denk geliyor güzel oyun mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

RDR2 çok övülen bir oyun daha önce rdr2 hakkında ne bir video izledim ne bir tanıtım oyun hakkında bildiğim tek şey rockstarın olduğu acer nitro 5 laptopla rdr2 oynanır mı? 3050 ve r7li versiyon acer nitro an515-46 diye geçen versiyon
oyundan bir gram bile spoiler yemedim kısacası zevk alır mıyım güzel midir?

Senerr

80+ Bronze

oyundan bir gram bile spoiler yemedim kısacası zevk alır mıyım güzel midir?
Spoiler yemediysen zevk alma ihtimalin artar açık dünya olsa da hikaye oyunu bu çünkü biraz da simülasyon gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
kemal kılıçdaroğlu
güzel oyunda bir süre sonra sıkıyo en azından bana öyle oldu at sürmek dışında bir şey yapamadım sıkıcı geldi fiyatı iyi ama istiyorsan al dene olmadı iade edersin

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spoiler yemediysen zevk alma ihtimalin artar açık dünya olsa da hikaye oyunu bu çünkü biraz da simülasyon gibi.
ya hiçbir bilgim yok amacı nedir nerde geçer falan bir şey bilmiyorum ama herkes övüyor herkes övüyor oyunu 20 dolar eder mi yani bi öğrenci için

güzel oyunda bir süre sonra sıkıyo en azından bana öyle oldu at sürmek dışında bir şey yapamadım sıkıcı geldi fiyatı iyi ama istiyorsan al dene olmadı iade edersin
fiber internet var şuan alsam 1 saat içinde inmiş olur 2 saat oynamadan iade ediliyor yanlış değilsem doğru mu?

Arthur_Morgan

80+ Bronze
ya hiçbir bilgim yok amacı nedir nerde geçer falan bir şey bilmiyorum ama herkes övüyor herkes övüyor oyunu 20 dolar eder mi yani bi öğrenci için
20 dolar eder bu at surmekten sıkıldım diyenler fast travel yapabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
kemal kılıçdaroğlu

fiber internet var şuan alsam 1 saat içinde inmiş olur 2 saat oynamadan iade ediliyor yanlış değilsem doğru mu?
evet doğru 1saat oyna sararsa iade etme sarmassa ver gitsin ben most wanted için yapmıştım onu sarmadı iade ettim

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Fettah Özalp
Bu zamana kadar fps oyunları oynadiysan veya hiç hikayeli oyun oynamadıysan ilk hikayeli oyun olarak alınmaz. Çok ağır ve yavaş gelir sıkıcı bunaltıcı gelebilir,biraz hikayeli ama hızlı oyunlar oyna dying light felan sonra rdr2 oyna derim. Bende öyle yapmıştım.

Senerr

80+ Bronze

20 dolar verilir ama ben 20 dolara değil 200 TL'ye aldım. Benim fikrimi değil oyunu 20 dolar verip alanların fikrini önemse. o.O2

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu zamana kadar fps oyunları oynadiysan veya hiç hikayeli oyun oynamadıysan ilk hikayeli oyun olarak alınmaz. Çok ağır ve yavaş gelir sıkıcı bunaltıcı gelebilir,biraz hikayeli ama hızlı oyunlar oyna dying light felan sonra rdr2 oyna derim. Bende öyle yapmıştım.
benim oyun oynama geçmişim yok fazla hem fps hem hikaye alanında bi gta5 oynadım o kadar :D bide mobil oyunlar

şimdi alayım o zaman indireyim bi saat oynayayım beğenmezsem iade ederim 120 gbmış zaten yarım saate iner arkadan bi iki video izlerim inmiş olur

1733648723164.png
online var değil mi bu fiyatın içinde

1733648916146.png
hadi bakalım değer miymiş değmez miymiş

1733649026851.png
bu fiberide detaylı kullanma şansım olmamıştı ne güzel birşeymiş yav wifi ile 20dkda rdr2 :D

Son düzenleme:

Senerr

80+ Bronze
benim oyun oynama geçmişim yok fazla hem fps hem hikaye alanında bi gta5 oynadım o kadar :D bide mobil oyunlar

şimdi alayım o zaman indireyim bi saat oynayayım beğenmezsem iade ederim 120 gbmış zaten yarım saate iner arkadan bi iki video izlerim inmiş olur

Alıntıyı görüntüleonline var değil mi bu fiyatın içinde

Alıntıyı görüntülehadi bakalım değer miymiş değmez miymiş

Alıntıyı görüntülebu fiberide detaylı kullanma şansım olmamıştı ne güzel birşeymiş yav wifi ile 20dkda rdr2 :D
Normal yani standart editation içine online dahil.(y)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Alıntıyı görüntüleonline var değil mi bu fiyatın içinde

Alıntıyı görüntülehadi bakalım değer miymiş değmez miymiş

Alıntıyı görüntülebu fiberide detaylı kullanma şansım olmamıştı ne güzel birşeymiş yav wifi ile 20dkda rdr2 :D
bittimi şuan inmesi :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,363
Üyeler
166,364