Youtube 20 Günlük Youtube Kanalım Sizce Nasıl

Hocam kanalınızı daha minimal ve profesyonel şekilde göstermeniz çok daha iyi olur bence görünüm açısından. Gerek olsun logo, banner vs. vs. Ayrıca şarkı türüne göre arka plan ve yazı tipi seçerseniz daha temiz olacağını düşünüyorum.

Telif yemiyor musun sonuçta başkalarının şarkıları

hocam videolarda arka plana sürekli aynı video yerine çeşitli farklı klipler koyup kapağıda süslerseniz daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum

Hocam kanalınızı daha minimal ve profesyonel şekilde göstermeniz çok daha iyi olur bence görünüm açısından. Gerek olsun logo, banner vs. vs. Ayrıca şarkı türüne göre arka plan ve yazı tipi seçerseniz daha temiz olacağını düşünüyorum.
Hocam Daha Çok Resmi Yerine Biraz Daha Samimi Olmak İstiyorum O Yüzden Böyle Ve Hobi Olarak Yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk öyle değil. Mesela kanal telif yermi. Banlanma gibi vb.
Hayır

Zaten Telif Yiyorsun Diğer Youtuberlerin Telif Sorunu Şu Telif Olduğu Zaman Video Kısıtlanıyor Ve Para Kazanamıyorsun O Yüzden Diğer Youtuberler Telif Yemekten Korkuyor

Ve Youtube Music'de Olduğu İçin Şarkılar Zaten Youtube Kendisi Belirtiyor Şarkıyı

hocam videolarda arka plana sürekli aynı video yerine çeşitli farklı klipler koyup kapağıda süslerseniz daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum
Hocam Yapmak İstiyorum Fakat Devamını Getirmem Lazım Arkaya Film Sahneleri Koymak İstiyorum Ama Bulabileceğim Bi Site Yok Olsa Eyw Hmen Başlicam

berbat bir konsept asla para kazanamayacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,093
Üyeler
184,569
Son üye
Ayıp be kardeşim
Geri