- Reaksiyon skoru
- 3,653
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Müzikler Telifli Ya Bro O Yüzden Para KazanamıyorsunBende böyle bir işlere girmek istiyorum. Telif durumu nedir ?
Müzikler Telifli Ya Bro O Yüzden Para KazanamıyorsunBende böyle bir işlere girmek istiyorum. Telif durumu nedir ?
Knk öyle değil. Mesela kanal telif yermi. Banlanma gibi vb.Müzikler Telifli Ya Bro O Yüzden Para Kazanamıyorsun
Hocam Daha Çok Resmi Yerine Biraz Daha Samimi Olmak İstiyorum O Yüzden Böyle Ve Hobi Olarak YapıyorumHocam kanalınızı daha minimal ve profesyonel şekilde göstermeniz çok daha iyi olur bence görünüm açısından. Gerek olsun logo, banner vs. vs. Ayrıca şarkı türüne göre arka plan ve yazı tipi seçerseniz daha temiz olacağını düşünüyorum.
HayırKnk öyle değil. Mesela kanal telif yermi. Banlanma gibi vb.
Zaten Telif Yiyorsun Diğer Youtuberlerin Telif Sorunu Şu Telif Olduğu Zaman Video Kısıtlanıyor Ve Para Kazanamıyorsun O Yüzden Diğer Youtuberler Telif Yemekten KorkuyorTelif yemiyor musun sonuçta başkalarının şarkıları
Ve Youtube Music'de Olduğu İçin Şarkılar Zaten Youtube Kendisi Belirtiyor ŞarkıyıTelif yemiyor musun sonuçta başkalarının şarkıları
Hocam Yapmak İstiyorum Fakat Devamını Getirmem Lazım Arkaya Film Sahneleri Koymak İstiyorum Ama Bulabileceğim Bi Site Yok Olsa Eyw Hmen Başlicamhocam videolarda arka plana sürekli aynı video yerine çeşitli farklı klipler koyup kapağıda süslerseniz daha çok dikkat çekeceğini düşünüyorum