Neler Yeni

20 K ya Bisiklet Önerisi

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
kanka git elektrikli bisiklet al la one nasıl fiyat :D

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Asım
Türkiye' de üst düzey kaliteli gidon yok gibi. Yurt dışından alma şansınız varsa alabilirsiniz. Gidon ve gidon boğazı hakkında pek bir bilgim yok. Ama dediğim gibi Wake gibi 1000-1500 TL lik ürünler işinizi görmez kırılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka git elektrikli bisiklet al la one nasıl fiyat :D
Zevkler ve renkler tartışılmaz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
Türkiye' de üst düzey kaliteli gidon yok gibi. Yurt dışından alma şansınız varsa alabilirsiniz. Gidon ve gidon boğazı hakkında pek bir bilgim yok. Ama dediğim gibi Wake gibi 1000-1500 TL lik ürünler işinizi görmez kırılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zevkler ve renkler tartışılmaz :)
hocam yabancı markalara acıgımda boyle bı toplamanın malıyetı ne olur

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Asım
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
Daha önce gidon ve gidon boğazı değiştirmedim hep stock kullandım o yüzden fazla bilgim yok.
anladım hocam bıraz sıfır takıntısı bıraz da taksıt muhabbetınden toplasam yukarıda attıgnız bı bısıklet gıbı malıyetı ne kadar olur

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Asım
anladım hocam bıraz sıfır takıntısı bıraz da taksıt muhabbetınden toplasam yukarıda attıgnız bı bısıklet gıbı malıyetı ne kadar olur
Sıfır toplamaya kalksanız pahalıya mal olur. Sıfır bisiklet almanız daha iyi olacaktır. Normalde bu bisikletlerle free ride yapılmaz. Ufak tefek atlarsınız zıplarsınız. Eğer hobiden fazlası olarak profesyonel bir şeyler yapmak istiyorsanız biraz fazla para harcamanız gerek. Ama bu bisikletler işinizi görür mü tabii ki de görür.
Sıfır iyi bir maşa almak isteseniz 10 binden fazla zaten :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
Sıfır toplamaya kalksanız pahalıya mal olur. Sıfır bisiklet almanız daha iyi olacaktır. Normalde bu bisikletlerle free ride yapılmaz. Ufak tefek atlarsınız zıplarsınız. Eğer hobiden fazlası olarak profesyonel bir şeyler yapmak istiyorsanız biraz fazla para harcamanız gerek. Ama bu bisikletler işinizi görür mü tabii ki de görür.
tamamdır sagolun

priyuTyoourus

80+ Bronze
Gidon markası olarak XLC, FSA ve pro bakılabilir. Bir kaç bildiğim siteye baktım çoğunda bitmiş, Erdoğanlar bisiklette bu markalardan gidonlar ve gidon boğazları var. Ayrıca mor nerden bulunur bir fikrim yok belki boyamayı deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
Gidon markası olarak XLC, FSA ve pro bakılabilir. Bir kaç bildiğim siteye baktım çoğunda bitmiş, Erdoğanlar bisiklette bu markalardan gidonlar ve gidon boğazları var. Ayrıca mor nerden bulunur bir fikrim yok belki boyamayı deneyebilirsiniz.
valla beyaz bisiklette aşırı hoş duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom