Zevkler ve renkler tartışılmazkanka git elektrikli bisiklet al la one nasıl fiyat![]()
hocam yabancı markalara acıgımda boyle bı toplamanın malıyetı ne olurTürkiye' de üst düzey kaliteli gidon yok gibi. Yurt dışından alma şansınız varsa alabilirsiniz. Gidon ve gidon boğazı hakkında pek bir bilgim yok. Ama dediğim gibi Wake gibi 1000-1500 TL lik ürünler işinizi görmez kırılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zevkler ve renkler tartışılmaz![]()
Daha önce gidon ve gidon boğazı değiştirmedim hep stock kullandım o yüzden fazla bilgim yok.hocam yabancı markalara acıgımda boyle bı toplamanın malıyetı ne olur
anladım hocam bıraz sıfır takıntısı bıraz da taksıt muhabbetınden toplasam yukarıda attıgnız bı bısıklet gıbı malıyetı ne kadar olurDaha önce gidon ve gidon boğazı değiştirmedim hep stock kullandım o yüzden fazla bilgim yok.
Sıfır toplamaya kalksanız pahalıya mal olur. Sıfır bisiklet almanız daha iyi olacaktır. Normalde bu bisikletlerle free ride yapılmaz. Ufak tefek atlarsınız zıplarsınız. Eğer hobiden fazlası olarak profesyonel bir şeyler yapmak istiyorsanız biraz fazla para harcamanız gerek. Ama bu bisikletler işinizi görür mü tabii ki de görür.anladım hocam bıraz sıfır takıntısı bıraz da taksıt muhabbetınden toplasam yukarıda attıgnız bı bısıklet gıbı malıyetı ne kadar olur
tamamdır sagolunSıfır toplamaya kalksanız pahalıya mal olur. Sıfır bisiklet almanız daha iyi olacaktır. Normalde bu bisikletlerle free ride yapılmaz. Ufak tefek atlarsınız zıplarsınız. Eğer hobiden fazlası olarak profesyonel bir şeyler yapmak istiyorsanız biraz fazla para harcamanız gerek. Ama bu bisikletler işinizi görür mü tabii ki de görür.
Rica ederim. İyi forumlar.tamamdır sagolun
valla beyaz bisiklette aşırı hoş duruyorGidon markası olarak XLC, FSA ve pro bakılabilir. Bir kaç bildiğim siteye baktım çoğunda bitmiş, Erdoğanlar bisiklette bu markalardan gidonlar ve gidon boğazları var. Ayrıca mor nerden bulunur bir fikrim yok belki boyamayı deneyebilirsiniz.