Neler Yeni

20 k ya öneri kasa yardim

subhan_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Subhan
Beyler 20 k ya oyun kasasi ariyorum yani yil indirimi falan yani ya soyle kasa gordum bunu alman gerek super indirimde diye bileceyiniz kasa varsa soylermisiniz simdiden thank you.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Enes Özkan
Hocam neden aynı içerik için farklı konular açıyorsun?

Senin Pazar günü açtığın koyuna yanıt vermiştim dönüş yapmadın? Sonrasında tekrardan konu açmışsın onu bırakıp bunu açmışsın.

subhan_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Subhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son bütçen 20k mı yoksa 21 22kya çıkabilir misin ona göre atayım.
21 k olur tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son bütçen 20k mı yoksa 21 22kya çıkabilir misin ona göre atayım.
Hocam sana bi ekran karti atiyorum buna kasa toplasan ama en ucuz seylerden iyi performans vere bilecek ne kadara toplarsin yani kac k ya kasa toplamak olur bekle linki yapisdirim (https://www.itopya.com/gigabyte-radeon-rx-7900-xt-gaming-oc-20g-gddr6-320-bit-ekran-karti_u27204)

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Enes Özkan

subhan_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Subhan
Hocam bu ekran kartıyla 50k civarını bulu

Hocam 20k -22k ya bana oyle kasa bul ki yani bu fiyata bundan daha iyisi olmasin yani fiyat performans vallahi kasa toplamayi bilmiyorum bilsem seni yormam

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Enes Özkan

Hocam 20k -22k ya bana oyle kasa bul ki yani bu fiyata bundan daha iyisi olmasin yani fiyat performans vallahi kasa toplamayi bilmiyorum bilsem seni yormam
Hocam dediğin bütçeye bakıyorum bir şeyler o fiyata düzgün sistem bulmak biraz zor 24-25kya sağlam parçalarla bulunuyor bir şeyler ama araştırıyorum atacağım bulduğum en düzgününü.

subhan_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Subhan
Hocam dediğin bütçeye bakıyorum bir şeyler o fiyata düzgün sistem bulmak biraz zor 24-25kya sağlam parçalarla bulunuyor bir şeyler ama araştırıyorum atacağım bulduğum en düzgününü.
Eyvallah kral bekliyicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Enes Özkan

İşlemci çok iyi bir işlemci değil fakat bu bütçeye daha iyi bişey çıkmıyor maalesef.

Seçeneklerin şöyle olmasına dikkat et:
1735602424979.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Biber

İşlemci çok iyi bir işlemci değil fakat bu bütçeye daha iyi bişey çıkmıyor maalesef.

Seçeneklerin şöyle olmasına dikkat et:
Alıntıyı görüntüle
Kanka ben yıl bitmeden bi' sistem almak istiyorum da, sence linkteki Arc&Intel kombinasyonlu gibi daha iyi sistemler gelir mi yoksa sistemler yılbaşından sonra zamlanmadan bu linkteki bilgisayarı mı alayım sence? (https://www.itopya.com/technopat-ar...5-500gb-m2-ssd-intel-arc-s_h27756#kategori_16 )
*Bütçem en fazla 25.000 lira.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Enes Özkan
Kanka ben yıl bitmeden bi' sistem almak istiyorum da, sence linkteki Arc&Intel kombinasyonlu gibi daha iyi sistemler gelir mi yoksa sistemler yılbaşından sonra zamlanmadan bu linkteki bilgisayarı mı alayım sence? (https://www.itopya.com/technopat-ar...5-500gb-m2-ssd-intel-arc-s_h27756#kategori_16 )
*Bütçem en fazla 25.000 lira.
Hocam yıl başından itibaren işletmelerin üzerindeki gider artacak zamları direkt yansıtırlar mı bilemem ama riske atmak istemezsen al geç direkt. Bir de attığın sistemde kasayı yükseltmeni öneririm marka önerilmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Biber
Hocam yıl başından itibaren işletmelerin üzerindeki gider artacak zamları direkt yansıtırlar mı bilemem ama riske atmak istemezsen al geç direkt. Bir de attığın sistemde kasayı yükseltmeni öneririm marka önerilmiyor.
Bir de rica etsem sen bu parçalardan anlıyorsan özelleştirdiğim parçalar birbiriyle uyumlu mu bir inceler misin (özellikle SSD)?

Ekler

• Screenshot_2024-12-31-02-58-23-014_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-31-02-58-23-014_com.android.chrome.jpg
    178.3 KB · Hit: 13
Top Bottom