Neler Yeni

20 Karakter Zorunluluğu Kalksa?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Her konu veya soru oluşturduğumuzda başlık için 20 karakter zorunlu oluyor ama anlatmak istediğimiz veya sorduğumuz şey 20 karakterden kısa olabiliyor uzatmak için nasıl uzatsam vs diye düşünürken biraz boşa uğraşıyoruz ve (20 karakter) diye yazmak da uygun değil anladığım kadarıyla
Kaldırılsa gayet güzel olur diyorum siz ne düşünüyorsunuz? Zaten trolleri falan hemen görüyorsunuz gözünüzden kaçmıyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Her konu veya soru oluşturduğumuzda başlık için 20 karakter zorunlu oluyor ama anlatmak istediğimiz veya sorduğumuz şey 20 karakterden kısa olabiliyor uzatmak için nasıl uzatsam vs diye düşünürken biraz boşa uğraşıyoruz ve (20 karakter) diye yazmak da uygun değil anladığım kadarıyla
Kaldırılsa gayet güzel olur diyorum siz ne düşünüyorsunuz? Zaten trolleri falan hemen görüyorsunuz gözünüzden kaçmıyor.
Bu seferde ''a'' diye konu başlıkları açabilir.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kanka 20 karakter sınırı bence iyi be millet başlığa nokta soru işareti vesaire atıp forumu bizlere sunacak bu sınırlama bence güzel

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aslında iyi olur ama katılmıyorum. Sonra şöyle : bu mrka szc alnr mı? Gibi şeyler çıkabiliyor.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence de 15'e düşürülse daha iyi olur. Fakat kaldırılması pek iyi olmaz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,254
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İmkansız. Bu şekilde bile abuk sabuk başlıklar açılıyor. Bir zahmet 3-4 kere fazla basıp anlaşılır başlıklar yazsın millet, genç yaşta bu kadar üşenmenin alemi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,130
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom