❌İndirim Bitti! 20 lt kedi kumu 99 TL

AKLI OLAN ALMASIN 9 GÜNDÜR KARGO BEKLİYORUM🤬🤬
IMG_0457.jpeg

Uzun zamandır kullanıyorum fp ürünü

arkadaşlar evde sıfır koku istiyorsanız proline aktif karbonlu kedi kumu kullanın tecrübeyle sabittir. Not: tozlu bir kum ama şuana kadar kullandığımın eeeen iyisi

Böyle taş kumlar kullanmayın zamanla hayvanın böbreklerinde sorun oluyor eşeledikçe kum havuzundaki taş tozları uçuşuyor hayvanda bunları fark etmeden soluyor hem hayvanın sağlığına hem de evdekilerin sağlığına zararlı kendim gözlemleyince uyandım, hayvan eşeledikçe hapşırıyordu. Pelet kum kullanıyorum tavsiye de ederim. Selülöz(yapay) olanlardan değil doğal olanları tercih edin.

Böyle taş kumlar kullanmayın zamanla hayvanın böbreklerinde sorun oluyor eşeledikçe kum havuzundaki taş tozları uçuşuyor hayvanda bunları fark etmeden soluyor hem hayvanın sağlığına hem de evdekilerin sağlığına zararlı kendim gözlemleyince uyandım, hayvan eşeledikçe hapşırıyordu. Pelet kum kullanıyorum tavsiye de ederim. Selülöz(yapay) olanlardan değil doğal olanları tercih edin.
Bakalım daha neler çıkacak:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu tarz mı hocam alışırlar mı hemen

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,542
Üyeler
174,390
Son üye
sansarsalvokafiyesi
Geri