Lady-Of-Ice
80+ Gold
Kullanmak için değil; torbaya koyup satmak için.
AKLI OLAN ALMASIN 9 GÜNDÜR KARGO BEKLİYORUM
Alıntıyı görüntüle
sendeo kargoydu sanırım mersine 5 günde mi ne geldikum için bi hocam bizimki hemen geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim İstdendeo kargoydu sanırım mersine 5 günde mi ne geldi
Hocam şundan alıp herhangi bir kuma atarsanız da inşaallah aynı sonucu verirarkadaşlar evde sıfır koku istiyorsanız proline aktif karbonlu kedi kumu kullanın tecrübeyle sabittir. Not: tozlu bir kum ama şuana kadar kullandığımın eeeen iyisi
bu ürünü gözenekli bez torba icinde polen filtres kabinine koysak ne olur dışarıdan gelen veya arac icindeki kokuyu sirkulasyon yaparken giderirmiHocam şundan alıp herhangi bir kuma atarsanız da inşaallah aynı sonucu verir
Zaten çok az içine atılıyor
Bakalım daha neler çıkacakBöyle taş kumlar kullanmayın zamanla hayvanın böbreklerinde sorun oluyor eşeledikçe kum havuzundaki taş tozları uçuşuyor hayvanda bunları fark etmeden soluyor hem hayvanın sağlığına hem de evdekilerin sağlığına zararlı kendim gözlemleyince uyandım, hayvan eşeledikçe hapşırıyordu. Pelet kum kullanıyorum tavsiye de ederim. Selülöz(yapay) olanlardan değil doğal olanları tercih edin.
Böyle taş kumlar kullanmayın zamanla hayvanın böbreklerinde sorun oluyor eşeledikçe kum havuzundaki taş tozları uçuşuyor hayvanda bunları fark etmeden soluyor hem hayvanın sağlığına hem de evdekilerin sağlığına zararlı kendim gözlemleyince uyandım, hayvan eşeledikçe hapşırıyordu. Pelet kum kullanıyorum tavsiye de ederim. Selülöz(yapay) olanlardan değil doğal olanları tercih edin.
aynı sonucu veriyor lakin maliyeti düşünüldüğünde hiç hesaplı olmuyor.Hocam şundan alıp herhangi bir kuma atarsanız da inşaallah aynı sonucu verir
Zaten çok az içine atılıyor