bence sorunsuz izlersin bende turknet var 15mbps sıkıntı olmadan izleyebiliyorum fakat şu anki durumlardan dolayı internet yavaşladığı için biraz donma olabilirSuperbox almayı düşünüyorum kotasız 20mbps olanından donmadan 4k film izleyebilir miyim?
Yanıtın için teşekkür ederimben
bence sorunsuz izlersin bende turknet var 15mbps sıkıntı olmadan izleyebiliyorum fakat şu anki durumlardan dolayı internet yavaşladığı için biraz donma olabilir
Yanıtın için teşekkür ederimBenim internet 12 mbps pek donuyor ama bilgisayarım 4k video izlememe izin vermediği için ekranı, laptop olunca tabi... Yani bilgisayarınında yeterli olması lazım nedense böyle bişe yaşadım ben de.
4K Monitörüm var sıkıntı çıkacağını düşünmüyorumBenim internet 12 mbps pek donuyor ama bilgisayarım 4k video izlememe izin vermediği için ekranı, laptop olunca tabi... Yani bilgisayarınında yeterli olması lazım nedense böyle bişe yaşadım ben de.
Yanıtın için teşekkür ederimben
bence sorunsuz izlersin bende turknet var 15mbps sıkıntı olmadan izleyebiliyorum fakat şu anki durumlardan dolayı internet yavaşladığı için biraz donma olabilir
2 tane ekrandan bile izlersinSuperbox almayı düşünüyorum kotasız 20mbps olanından donmadan 4k film izleyebilir miyim?