35 Mbps internetim var (TT) Odamdan Salona kablo çekeceğim. Max 40₺ verebilirim, daha aşağı bulursanız çok iyi olur (30₺ vb.)
20 metre olmalı
https://www.amazon.com.tr/Alfais-Ca...25255&pd_rd_wg=fb2Xj&pd_rd_i=B07N8D3SYB&psc=1 bende bunun 15 metrelik olanı var yağ gibi akıyor tavsiye ederim35 Mbps internetim var (TT) Odamdan Salona kablo çekeceğim. Max 40₺ verebilirim, daha aşağı bulursanız çok iyi olur (30₺ vb.)
20 metre olmalı
Şuan Bunu almayı düşünüyorum.https://www.amazon.com.tr/Alfais-Ca...25255&pd_rd_wg=fb2Xj&pd_rd_i=B07N8D3SYB&psc=1 bende bunun 15 metrelik olanı var yağ gibi akıyor tavsiye ederim
Teşekkürler, para kurtarmıyordu. Aşağıdaki ürünü aldımBen bunun 3 metre olanını kullanıyorum, güzel.
![]()
Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Çiçeksepetinde mobil uygulamaya özel 21₺ üzeri alışverişe 20₺ indirim var. Oradan baksana bi' kablolara. Belki daha uygun bulursun. Çabuk bak ama.Şuan Bunu almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler, para kurtarmıyordu. Aşağıdaki ürünü aldım
CAT7 Yassı FTP Ethernet Network Lan İnternet Kablosu, renkli : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CAT7 Yassı FTP Ethernet Network Lan İnternet Kablosu, renkli : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
40-50₺ ye seçip 20-30₺'ye alabilirsem çok güzel olurdu ama kayda değer bir şey bulamadım.Çiçeksepetinde mobil uygulamaya özel 21₺ üzeri alışverişe 20₺ indirim var. Oradan baksana bi' kablolara. Belki daha uygun bulursun. Çabuk bak ama.
Bunu buldum. Diğerine göre 5₺ daha ucuza geliyor ama değer mi bilemedim. Diğeri CAT7'idiÇiçeksepetinde mobil uygulamaya özel 21₺ üzeri alışverişe 20₺ indirim var. Oradan baksana bi' kablolara. Belki daha uygun bulursun. Çabuk bak ama.
Değer büyük ihtimalle ya sadece bi kablo bunlar. İşini görür. Ben mavili olanın 2 metresini 6 liraya aldım daha yeni.40-50₺ ye seçip 20-30₺'ye alabilirsem çok güzel olurdu ama kayda değer bir şey bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu buldum. Diğerine göre 5₺ daha ucuza geliyor ama değer mi bilemedim. Diğeri CAT7'idi
Kablo