Neler Yeni

20 Metre Ethernet Kablo Önerisi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,262
35 Mbps internetim var (TT) Odamdan Salona kablo çekeceğim. Max 40₺ verebilirim, daha aşağı bulursanız çok iyi olur (30₺ vb.)
20 metre olmalı

35 Mbps internetim var (TT) Odamdan Salona kablo çekeceğim. Max 40₺ verebilirim, daha aşağı bulursanız çok iyi olur (30₺ vb.)
20 metre olmalı
20 metre olmalı
https://www.amazon.com.tr/Alfais-Ca...25255&pd_rd_wg=fb2Xj&pd_rd_i=B07N8D3SYB&psc=1 bende bunun 15 metrelik olanı var yağ gibi akıyor tavsiye ederim

Şuan Bunu almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunun 3 metre olanını kullanıyorum, güzel.

Teşekkürler, para kurtarmıyordu. Aşağıdaki ürünü aldım

Son düzenleme:
Şuan Bunu almayı düşünüyorum.

Teşekkürler, para kurtarmıyordu. Aşağıdaki ürünü aldım
Çiçeksepetinde mobil uygulamaya özel 21₺ üzeri alışverişe 20₺ indirim var. Oradan baksana bi' kablolara. Belki daha uygun bulursun. Çabuk bak ama.

Çiçeksepetinde mobil uygulamaya özel 21₺ üzeri alışverişe 20₺ indirim var. Oradan baksana bi' kablolara. Belki daha uygun bulursun. Çabuk bak ama.
40-50₺ ye seçip 20-30₺'ye alabilirsem çok güzel olurdu ama kayda değer bir şey bulamadım.

Bunu buldum. Diğerine göre 5₺ daha ucuza geliyor ama değer mi bilemedim. Diğeri CAT7'idi
Kablo

Son düzenleme:
40-50₺ ye seçip 20-30₺'ye alabilirsem çok güzel olurdu ama kayda değer bir şey bulamadım.

Bunu buldum. Diğerine göre 5₺ daha ucuza geliyor ama değer mi bilemedim. Diğeri CAT7'idi
Kablo
Değer büyük ihtimalle ya sadece bi kablo bunlar. İşini görür. Ben mavili olanın 2 metresini 6 liraya aldım daha yeni.

Geri