Neler Yeni

20 milyon Afgan'ın ülkesini terk etmesi bekleniyor

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
Burdan dönüş yok bağırsakta çağırsakta bu insanlar gelir.Yapılacak tek çey var o da seçim seçim olsada pek bişey değişeceğini sanmıyorum.O yüzden swde başarılar arkadaşlar.Bi kaç swden duyum aldım bizim gibi emek sw değil kolay yoldan kasılabiliyon onlara geçelim bence

Max imre

80+ Bronze
Offf. :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelecekleri yer belli, acilen bir göç yasası hazırlanıp tüm mülteciler geri gönderilmeli. toplum yapımız bozulmaya başladı ve daha da kötü olacak şimdiden ağır tedbirler alınmalı ki gelecekte Türk milleti yaşasın
Katılıyorum bir göç bakanlığı kurulmalı dibimizdeki Yunanistan da bile var göç bakanlığı .

LaketrooS

80+ Silver

Göç hukuku profesörü Nuray Ekşi, HaberTürk canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ekşi, "20 milyon Afgan'ın ülkesini terk etme hazırlığında olduğu söyleniyor" dedi. Ekşi, Suriyeliler için ise "Suriye devleti sürekli kendi vatandaşlarını ülkeye çağırıyor. Türkiye'nin Suriye ile diplomatik ilişki kurması lazım" dedi.​

Uluslararası hukuk ve göç hukuku profesörü Nuray Ekşi, HaberTürk canlı yayınında Afşin Yurdakul'un sorularını cevapladı.

Ekşi, Afganistan'da 20 milyon Afgan'ın ülkeyi terk etmeye hazırlandığını söyledi. Ekşi, "kış koşullarının geçmesiyle göç hareketlerinin artacağı beliritliyor" dedi.

Nuray Ekşi, şu ifadeleri kullandı:
"Ülkesinden kaçmak isteyen insanlar var. Afganistan'dan aldığımız duyumlarda 20 milyon Afgan'ın ülkesini terk etme hazırlığında olduğu söyleniyor. Havaların ısınması, kış koşullarının geçmesiyle göç hareketlerinin artacağı dile getiriliyor.

Yine aynı zamanda Afrika'dan da inanılmaz bir göç dalgası var. Türkiye'de bırakın kaçak giren Afganları, ikamet izni verilen çok sayıda Afrika vatandaşı var. Bunların izinleri bittiği zaman gitmek istemezlerse ne olacağı ayrı bir sorun teşkil ediyor."

"SURİYE İLE İLİŞKİ KURMAMIZ GEREKİYOR"
Nuray Ekşi, Türkiye'deki Suriyelilerin ülkelerine geri dönüşü hakkında da konuştu. Ekşi, Suriyelilerin dönüşü için Esad yönetimi ile diplomatik ilişki kurulması gerektiğini söyledi.

Ekşi, şöyle konuştu:
"Bizim artık Suriye ile diplomatik ilişki kurmamız gerekiyor. Suriyelilerin Suriye'ye dönüşü ancak Suriye ile diplomatik ilişki kurulmasına bağlı. Ben Suriye mevuzatını yakından takip ediyorum. Esad yönetimi 2016-2017-2018-2019-2020 yıllarında af kanunları çıkardı. "Suriye içindeyseniz 3 ay, dışındaysanız 6 ay içinde geli. Silahlarınızı bırakın ve aftan yararlanın" diyor. Toprak reformu yaptı, topraklarını korumak için. Medeni kanunda değişiklik yapıldı. Evlenme yaşı kadın ve erkek için 18'e çıkarıldı.

Bir bakıyorsunuz Suriye devleti sürekli kendi vatandaşlarını ülkeye çağırıyor. Türkiye'de bu sayıları kaldıramadığına, göçü yönetemediğine göre bizim bu diplomatik ilişkiyi kurmamız lazım."

Kaynak:
Bu ne lan? Biz hayır kurumu muyuz? Eldeki suyla yetinemeyen devlet bunları nasıl beslicek zaten üniversitesilerimiz dopdolu işsizlik desen almış başını gidiyor bide başımıza bunlar cikti. Bide sanki peygamber köyünden gelmiş gibi ellerini kollarını sallaya sallaya geliyorlar. Bütün ülke dikkatli olmalıyız ilk önce yönetim şeklimizi sonrada Allah korusun ama canımıza göz dikecekler (buradaki yazılanlar sapik, cahil, terbiyesiz, adam akıllı düşünmeyen kişiler için yazdım. Yoksa terbiye erdemdir ve erdemli kişiye her kapı açıktır)

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Yeter be artık kardeşim, gelmeyin.

The Batman

80+ Silver
Ben devlet baskani olsan sinirda en az 200 bin asker görevlendirir ülkeye kaçak kimseyi sokmazdim ama akp olunca...

Qbört

80+ Bronze
Ülkenin içinden geçiyor millet uyumuyordur umarım. Bakalım sonuçlar ne olacak her türlü kaybedecek zaten.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Ben devlet baskani olsan sinirda en az 200 bin asker görevlendirir ülkeye kaçak kimseyi sokmazdim ama akp olunca...
Aynen kanka 200000 az olur direk tüm güvenlik güçlerini koyalım.
Zatene etkin 437.000 güvenlik güçleri personeli var 200000 asker olması mümkün değil

Zeph

80+

Göç hukuku profesörü Nuray Ekşi, HaberTürk canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ekşi, "20 milyon Afgan'ın ülkesini terk etme hazırlığında olduğu söyleniyor" dedi. Ekşi, Suriyeliler için ise "Suriye devleti sürekli kendi vatandaşlarını ülkeye çağırıyor. Türkiye'nin Suriye ile diplomatik ilişki kurması lazım" dedi.​

Uluslararası hukuk ve göç hukuku profesörü Nuray Ekşi, HaberTürk canlı yayınında Afşin Yurdakul'un sorularını cevapladı.

Ekşi, Afganistan'da 20 milyon Afgan'ın ülkeyi terk etmeye hazırlandığını söyledi. Ekşi, "kış koşullarının geçmesiyle göç hareketlerinin artacağı beliritliyor" dedi.

Nuray Ekşi, şu ifadeleri kullandı:
"Ülkesinden kaçmak isteyen insanlar var. Afganistan'dan aldığımız duyumlarda 20 milyon Afgan'ın ülkesini terk etme hazırlığında olduğu söyleniyor. Havaların ısınması, kış koşullarının geçmesiyle göç hareketlerinin artacağı dile getiriliyor.

Yine aynı zamanda Afrika'dan da inanılmaz bir göç dalgası var. Türkiye'de bırakın kaçak giren Afganları, ikamet izni verilen çok sayıda Afrika vatandaşı var. Bunların izinleri bittiği zaman gitmek istemezlerse ne olacağı ayrı bir sorun teşkil ediyor."

"SURİYE İLE İLİŞKİ KURMAMIZ GEREKİYOR"
Nuray Ekşi, Türkiye'deki Suriyelilerin ülkelerine geri dönüşü hakkında da konuştu. Ekşi, Suriyelilerin dönüşü için Esad yönetimi ile diplomatik ilişki kurulması gerektiğini söyledi.

Ekşi, şöyle konuştu:
"Bizim artık Suriye ile diplomatik ilişki kurmamız gerekiyor. Suriyelilerin Suriye'ye dönüşü ancak Suriye ile diplomatik ilişki kurulmasına bağlı. Ben Suriye mevuzatını yakından takip ediyorum. Esad yönetimi 2016-2017-2018-2019-2020 yıllarında af kanunları çıkardı. "Suriye içindeyseniz 3 ay, dışındaysanız 6 ay içinde geli. Silahlarınızı bırakın ve aftan yararlanın" diyor. Toprak reformu yaptı, topraklarını korumak için. Medeni kanunda değişiklik yapıldı. Evlenme yaşı kadın ve erkek için 18'e çıkarıldı.

Bir bakıyorsunuz Suriye devleti sürekli kendi vatandaşlarını ülkeye çağırıyor. Türkiye'de bu sayıları kaldıramadığına, göçü yönetemediğine göre bizim bu diplomatik ilişkiyi kurmamız lazım."

Kaynak:
Dünya iyice kavimler göçüne döndü bunelan

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Gerçekten ileride iç savaş çıkacak. Hem seçim hem de mülteci sorunu yüzünden.

Top Bottom